Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
VPN-ben kellene segítség. Otthoni routeren beállítottam az OpenVPN-t szerverként (OpenWRT alatt). Erre fel tudok már lépni windowsból is, meg linuxból is (debian 10.4, Mate felülettel). Viszont a debian alól csak parancssorból látom az álapotát systemctl status openvpn@client-tel.
Rákerestem, hogy a NetworkManager alól (Hálózatkezelő kisalkalmazás 1.8.20) is elvileg lehetne irányítani/megadni a configot, de ez nem sikerült. Felraktam a sudo apt-get install network-manager-openvpn alkalmazást, mert ezt olvastam, de itt csak statikus ip-címet tudok megadni, és nem olvassa be a cleint.cont-ot.
A probléma, hogy ha itthon vagyok, akkor nem működik az OpenVPN, vagyis ki kell kapcsolnom, és sose tudom, hogy most milyen állapotban van.Valaki tud ajánlani erre valamit, hogy tudjam Mate felületen ki-be kapcsolni a VPN-t?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest