Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
VPN-ben kellene segítség. Otthoni routeren beállítottam az OpenVPN-t szerverként (OpenWRT alatt). Erre fel tudok már lépni windowsból is, meg linuxból is (debian 10.4, Mate felülettel). Viszont a debian alól csak parancssorból látom az álapotát systemctl status openvpn@client-tel.
Rákerestem, hogy a NetworkManager alól (Hálózatkezelő kisalkalmazás 1.8.20) is elvileg lehetne irányítani/megadni a configot, de ez nem sikerült. Felraktam a sudo apt-get install network-manager-openvpn alkalmazást, mert ezt olvastam, de itt csak statikus ip-címet tudok megadni, és nem olvassa be a cleint.cont-ot.
A probléma, hogy ha itthon vagyok, akkor nem működik az OpenVPN, vagyis ki kell kapcsolnom, és sose tudom, hogy most milyen állapotban van.Valaki tud ajánlani erre valamit, hogy tudjam Mate felületen ki-be kapcsolni a VPN-t?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- E-roller topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest