Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Értem én, sőt első Linuxos napjaimban én is próbáltam, nem volt egyszerű, de ha valaki csak mezei userként Win helyett keres valamilyen disztrót?
Pont most van a kezdő topicban egy ft., aki később programozásra is akarja majd használni és vacillál az Ubi és a Debian között, no neki már nem a MINT- et javallanám.
Nem is javallok inkább senkinek semmit, mit ugrálok itt középkezdőként, meg már kicsit unom azt is, hogy bármit is írok segítő szándékkal, mindíg jön a türhő paraszt szöveg, hogy mit nyomom mindíg a MINT- et, mikor ez+az sokkal jobb. Már a MINT ügynökének is neveztek.
DittyCat példája is mutatja, hogy egy könnyen működő disztróval egy kezdő könnyebben függővé válik, nem MINT függővé, hanem Linux függővé.Különben meg mit ajánl az ember egy abszolút kezdőnek, ha csak egy disztrót ismer behatóbban felhasználói szinten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is javallok inkább senkinek semmit, mit ugrálok itt középkezdőként, meg már kicsit unom azt is, hogy bármit is írok segítő szándékkal, mindíg jön a türhő paraszt szöveg, hogy mit nyomom mindíg a MINT- et, mikor ez+az sokkal jobb. Már a MINT ügynökének is neveztek.
DittyCat példája is mutatja, hogy egy könnyen működő disztróval egy kezdő könnyebben függővé válik, nem MINT függővé, hanem Linux függővé.