Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Értem én, sőt első Linuxos napjaimban én is próbáltam, nem volt egyszerű, de ha valaki csak mezei userként Win helyett keres valamilyen disztrót?
Pont most van a kezdő topicban egy ft., aki később programozásra is akarja majd használni és vacillál az Ubi és a Debian között, no neki már nem a MINT- et javallanám.
Nem is javallok inkább senkinek semmit, mit ugrálok itt középkezdőként, meg már kicsit unom azt is, hogy bármit is írok segítő szándékkal, mindíg jön a türhő paraszt szöveg, hogy mit nyomom mindíg a MINT- et, mikor ez+az sokkal jobb. Már a MINT ügynökének is neveztek.
DittyCat példája is mutatja, hogy egy könnyen működő disztróval egy kezdő könnyebben függővé válik, nem MINT függővé, hanem Linux függővé.Különben meg mit ajánl az ember egy abszolút kezdőnek, ha csak egy disztrót ismer behatóbban felhasználói szinten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is javallok inkább senkinek semmit, mit ugrálok itt középkezdőként, meg már kicsit unom azt is, hogy bármit is írok segítő szándékkal, mindíg jön a türhő paraszt szöveg, hogy mit nyomom mindíg a MINT- et, mikor ez+az sokkal jobb. Már a MINT ügynökének is neveztek.
DittyCat példája is mutatja, hogy egy könnyen működő disztróval egy kezdő könnyebben függővé válik, nem MINT függővé, hanem Linux függővé.