- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Hehe
Jó hírem van: ezt most debian alól írom. De van egy mégjobb hírem: ezt most gnome alól írom
Elmondom mi történt: mint lentebb írtam, gondoltam kipróbálom a Red Hat-ot. Le is töltöttem, ki is írtam, a telepítés közben nagyon lenyűgözött (igazából nem tudom miért, de ott nagyon tetszett). A gondok ott kezdődtek, hogy nem volt hajlandó lilo bootloadert megcsinálni. Illetve megcsinálta, de gyakorlatilag nem működött, bejött magától a van. Na mindegy, 2. próbálkozásra grub-ot nyomtam neki, az ment rendesen. Elindul a RH gond nélkül. Állítgatok ezt, állítgatok azt, és oda értem, hogy fel kéne rakni az mc-t. Nagy nehezen megtaláltam a csomagkezelőt, mondom neki, hogy keresés mc...mondom keresés...héé, hol van itt a keresés??Remélem csak én voltam vak, de én sehogy sem találtam
Na jó mondom, akkor rakjuk fel az mc-t forrásból. De ahhoz meg le kell tölteni a netről, de ha már a neten kóvájgok, akkor hallgassunk egy kis zenét. Másik partíció bemount-ol, xmms elindít, zene kiválaszt, erre feldob egy hibaüzenetet. Érdeklődve fordulok oda, hogy vajon mi lehet az. Aztán elszemezgettünk a hibaüzenettel egy darabig. Ugyanis arról szólt, hogy a RH-os xmms verzió mp3-at nem támogat, mert hogy azt lehet illegális célokra használni. Mikor visszatért belém az élet, gyorsan felkapartam a földről az államat, beraktam a debian CD-t a CD-ROM-ba és újraindítottam a gépet, debian telepítés céljából
Telepítés simán összejött, utána az apt-get beállít, gnome felrak, gnome elindítad, mozilla elindít, és feljön a PH!-ra megírni ezt a hsz-t
Egyelőre ennyi...bár kérdésem bíztos lesz még
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest