Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Értem... RAM ebben 160MB van, de futott közben a grafikus alrendszer is.
No meg biztos, hogy azért te jobban lecsupaszítottad a kernelt...Egyébként könnyen lehet, hogy az initrd-nél szúrtam el dolgot...
Ezen a gépen most Lenny van, mert az Etch-n nem volt fent az LXDE felület, illetve sok csomagot kellett volna frissíteni, ha mégis szeretném. Itt viszont van.
Viszont olyan csomag itt nincs, hogy initrd-tools (úgy néz ki, kivették), ezért initramfs-sel próbáltam, aminek úgy tűnik, kicsit utána kéne néznem...Szerk.: A 64-bites rendszeren történő fordításon azért bizonytalanodtam el, mert múltkor akartam fordítani rajta egy progit öcsémnek (32-bitre) és egy csomó 32-bites library kellett volna még neki, amiket inkább nem telepítgettem rá... lehet, hogy viszont a kernelhez nem kéne annyi minden...
Ja, és nem tudom, miért nem kapcsoltam le közben a grafikus részt...

Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest