Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01 #2690 üzenetére
Értem... RAM ebben 160MB van, de futott közben a grafikus alrendszer is.
No meg biztos, hogy azért te jobban lecsupaszítottad a kernelt...Egyébként könnyen lehet, hogy az initrd-nél szúrtam el dolgot...
Ezen a gépen most Lenny van, mert az Etch-n nem volt fent az LXDE felület, illetve sok csomagot kellett volna frissíteni, ha mégis szeretném. Itt viszont van.
Viszont olyan csomag itt nincs, hogy initrd-tools (úgy néz ki, kivették), ezért initramfs-sel próbáltam, aminek úgy tűnik, kicsit utána kéne néznem...Szerk.: A 64-bites rendszeren történő fordításon azért bizonytalanodtam el, mert múltkor akartam fordítani rajta egy progit öcsémnek (32-bitre) és egy csomó 32-bites library kellett volna még neki, amiket inkább nem telepítgettem rá... lehet, hogy viszont a kernelhez nem kéne annyi minden...
Ja, és nem tudom, miért nem kapcsoltam le közben a grafikus részt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest