Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
új probléma...pcmcia-s wlan-kártya... nem tudok vele mit kezdeni. lspci nem látja (valahogy nem is számítottam rá), lshal szerint prism3. mivel csak prism54 modult találtam, azt húztam be, de túl sokmindent nem tudok vele kezdeni...
igazából azt se tudom, merre induljak (a google után, hamarosan az is lesz, csak most friss az élmény
).mod: linux-wlan-ng talán ez lesz a barátom. remélem...
mod2: vagy mégse
legalábbis nem igazán jöttem rá, hogy hogyan is használjam...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
legalábbis nem igazán jöttem rá, hogy hogyan is használjam...