Hirdetés
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Debian 12-t használok, KDE vel. Friss telepités, amivel a probléma van.
A Dolphin nyitva szoktam hagyni mindig, amibe több fül is megvan nyitva. Ha újrainditom a gépet , vagy kikapcsolás után, a Dolhpin nem nyilik meg újra, illetve elfelejti a megnyitott lapokat. Eddig csak az volt h nem nyílik meg magátol, de most egy pár napja az utoljára nyitvahagyott füleket is elfelejti.
Más is tapasztalt ilyet? Rákerestem problémára, van ilyen bug az 5.27.5 KDE vel.
Mellesleg ugyanilyen problémám van terminálal is, nyitva hagyom terminál 2-3 füllel és azt nyitja meg újra, illetve elfelejti. A Gwenviewel is ugyanez van, de ez annyira nem baj.
Amúgy ha jól emlékszem rögtön a 12 es Debian telepitése után nem jelentkezett ez a probléma.
A másik rendszeremen amit distrupgradeval fríssitettem ott nincs probléma, érdekes mód,Lehet tenni valamit ezek ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest