Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Debian 12-t használok, KDE vel. Friss telepités, amivel a probléma van.
A Dolphin nyitva szoktam hagyni mindig, amibe több fül is megvan nyitva. Ha újrainditom a gépet , vagy kikapcsolás után, a Dolhpin nem nyilik meg újra, illetve elfelejti a megnyitott lapokat. Eddig csak az volt h nem nyílik meg magátol, de most egy pár napja az utoljára nyitvahagyott füleket is elfelejti.
Más is tapasztalt ilyet? Rákerestem problémára, van ilyen bug az 5.27.5 KDE vel.
Mellesleg ugyanilyen problémám van terminálal is, nyitva hagyom terminál 2-3 füllel és azt nyitja meg újra, illetve elfelejti. A Gwenviewel is ugyanez van, de ez annyira nem baj.
Amúgy ha jól emlékszem rögtön a 12 es Debian telepitése után nem jelentkezett ez a probléma.
A másik rendszeremen amit distrupgradeval fríssitettem ott nincs probléma, érdekes mód,Lehet tenni valamit ezek ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest