-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feltettem a [debian-live-11.5.0-amd64-cinnamon+nonfree.iso] debiant egy külsős HDD-re. Tetszik. Féltem tőle, mert a kezdőben azt írták, hogy jujj Debiant ne, még jó hogy nem mondták, hogy harapós.
Dehát ez így az ölbe tett driverekkel, nonfree kiegészítőkkel majdnem olyan kényelmes, mint a L Mint. Mondjuk engem a Linux-Live hóbortom kényszerített ide mert a Linux Mintből nem lehet rendes Linux-Live konzervet csinálni, mert meghal benne az egér. Érdekes ... az LMDE-ből lehet. Na ezért jöttem , mert akkor lépek egyet , nem bűvölöm a LMDE-t, hanem inkább akkor tiszta debinnal fogok "küzdeni". Már most is reggel óta dobog a RAM-ban egy ilyen Debian konzerv egy felkapcsolt swap partícióval kiegészítve és most ebből írok. Üdv! Ha elakadok, akkor jövök kérdezni. .... A végén itt fogok ragadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dehát ez így az ölbe tett driverekkel, nonfree kiegészítőkkel majdnem olyan kényelmes, mint a L Mint. Mondjuk engem a Linux-Live hóbortom kényszerített ide mert a Linux Mintből nem lehet rendes Linux-Live konzervet csinálni, mert meghal benne az egér. Érdekes ... az LMDE-ből lehet. Na ezért jöttem , mert akkor lépek egyet , nem bűvölöm a LMDE-t, hanem inkább akkor tiszta debinnal fogok "küzdeni". Már most is reggel óta dobog a RAM-ban egy ilyen Debian konzerv egy felkapcsolt swap partícióval kiegészítve és most ebből írok. Üdv! Ha elakadok, akkor jövök kérdezni. .... A végén itt fogok ragadni.