Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feltettem a [debian-live-11.5.0-amd64-cinnamon+nonfree.iso] debiant egy külsős HDD-re. Tetszik. Féltem tőle, mert a kezdőben azt írták, hogy jujj Debiant ne, még jó hogy nem mondták, hogy harapós.
Dehát ez így az ölbe tett driverekkel, nonfree kiegészítőkkel majdnem olyan kényelmes, mint a L Mint. Mondjuk engem a Linux-Live hóbortom kényszerített ide mert a Linux Mintből nem lehet rendes Linux-Live konzervet csinálni, mert meghal benne az egér. Érdekes ... az LMDE-ből lehet. Na ezért jöttem , mert akkor lépek egyet , nem bűvölöm a LMDE-t, hanem inkább akkor tiszta debinnal fogok "küzdeni". Már most is reggel óta dobog a RAM-ban egy ilyen Debian konzerv egy felkapcsolt swap partícióval kiegészítve és most ebből írok. Üdv! Ha elakadok, akkor jövök kérdezni. .... A végén itt fogok ragadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest