Hirdetés
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
könnyebb fokozaton lehet tényleg van értelme az energianyalábot magadnál tartani lőszereladás céljából de nehéz fokozatokon rohadtul kell minden lőszer amit ad a játék és a nyaláb lőszer helyett jól jön az amit használ is az ember. bár nehéz fokon a nyaláb másodlagosa miatt meg megéri használni.
én egyszer mentem véletlen a brute mögé és láttam meg hogy ott jobban sebezhető de amúgy sztázis alatt simán eltalálható a vállánál a sárga rész. meg ha nem maxos a sztázis akkor nem sok idő van mögé szaladgálni ezért én mindig szemből irtom le.
ezt a videót meg köszi. már csak változatosság kedvéért is ki fogom próbálni egy végigjátszásba hogy lángszórót használok. a másodlagos tüzelése is tetszik. az tudom hogy maxra fejlesztve az első részbe kifogyott a palack mire egyetlen kétkezű farkával csapkodós dögöt megöltem.
egyébként mekkora poén ebbe a videóba hogy vákum kiszívja a levegőt, te is a ruhád levegőkészletéből lélegzel a lángszóró tüze meg simán ég oxigén nélkül

pedig tök jó lett volna ha figyelnek ilyenre hogy vákumba te nem gyújtasz tüzet lángszórózni meg végképp nem fogsz. persze meg se szólaltam ha a lángszóró a palackból adagol magának elég levegőt is
Új hozzászólás Aktív témák

- AliExpress tapasztalatok
- iPad topik
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest