- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
könnyebb fokozaton lehet tényleg van értelme az energianyalábot magadnál tartani lőszereladás céljából de nehéz fokozatokon rohadtul kell minden lőszer amit ad a játék és a nyaláb lőszer helyett jól jön az amit használ is az ember. bár nehéz fokon a nyaláb másodlagosa miatt meg megéri használni.
én egyszer mentem véletlen a brute mögé és láttam meg hogy ott jobban sebezhető de amúgy sztázis alatt simán eltalálható a vállánál a sárga rész. meg ha nem maxos a sztázis akkor nem sok idő van mögé szaladgálni ezért én mindig szemből irtom le.
ezt a videót meg köszi. már csak változatosság kedvéért is ki fogom próbálni egy végigjátszásba hogy lángszórót használok. a másodlagos tüzelése is tetszik. az tudom hogy maxra fejlesztve az első részbe kifogyott a palack mire egyetlen kétkezű farkával csapkodós dögöt megöltem.
egyébként mekkora poén ebbe a videóba hogy vákum kiszívja a levegőt, te is a ruhád levegőkészletéből lélegzel a lángszóró tüze meg simán ég oxigén nélkül

pedig tök jó lett volna ha figyelnek ilyenre hogy vákumba te nem gyújtasz tüzet lángszórózni meg végképp nem fogsz. persze meg se szólaltam ha a lángszóró a palackból adagol magának elég levegőt is
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PC Architech NOVA Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest