- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Hát szégyellem, hogy nem pontosan tudom idézni (bár tegnap volt egy kis mulatozás, szóval lehet, ezért :-) de ketten beszélgetnek, talán egy katona és a felettese és mondja az egyik hogy megsemmisült a jelölőoszlop, mire a másik hogy nem gáz, mert van még 11(?). Azért ez elég jó, hogy még legyen 20 epizód :-)
HC-val csak annyi, hogy tök béna vagyok és azt mondja, háromszor lehet menteni az egész játékban. Hát én vagy 100x mentettem, szóval ez kizárt, mert rohadt frusztráló lenne, ha felétől újra kéne kezdeni, márpedig voltak olyan részek, aminek többször is neki kellett futni :-)
Az mondjuk mókás, hogy a jelölőoszlopba annyi skuló kellett, mint abba a nagy dögbe, amelyik a két mellső lábára támaszkodva rohan feléd. Max. 2-3x lehet vele találkozni, általában összezár vele egy terembe téged a játék, azután oldd meg :-)
Mindig a sárgát lődd! :-)))
Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- Rövid játékmenet részleteket láthatunk az EXODUS-ból
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest