Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aztak..va mit néztem be... a menü ugye balra fent volt,emberem a játékban forog körbe-körbe. már nem emlékszem kinek a tanácsára,(utólag is köszönöm neki),kihúztam az egeret... semmi. á mondom kihúzom a kormányomat is... erre láss csodát,a menü beugrik középre,az emberem a játékban megnyugszik,és nem forog
(itt teszem hozzá,hogy már a 2. verziót is feltelepítettem,és kb összesen 4szer a gépre a játékot..2*2. 
ritkán szívat meg valami,de ezt most bekaptam...gondolom a kormány kitekert helyzetben volt.mindegy. ahogy olvasom a hsz-okat,és tapasztalatokat,elég konzol szagú a dolog. nembaj,ha majd nem megy billentyűzettel,megpróbálom a Momo-val!

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(itt teszem hozzá,hogy már a 2. verziót is feltelepítettem,és kb összesen 4szer a gépre a játékot..2*2.