Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Szerintem nem tud senki a problémádra gyógyírt, és azért nem írnak semmit. Konkrétan nálam sem jelentkezik a hiba. Guglizz rá, hátha valamit kidob. Nincs levédve a rendszermeghajtód, vagy nem törlődött ki valami? Volt reinstall, vagy valami egyéb? Origy a game?
marcus fenix (#631): Melyik volt a kedvenc fegyveretek?
Énis a plazmavágóval toltam a legtöbbet, mert ahoz volt mindíg töltény, ráadásul azt kezdtem el turbózni. Az ívfegyó is faja, csak drága bele a töltény, és sok helyet is foglal. A hullámfegyver talán a 2. leghasznosabb fegyver: nemcsak hogy mindenkit fellök aki 3 lépésnyire van töled, de sebzi is őket. Ráadásul azokkal a kis mászó gócokkal (akik a pacák hasában tengetik tömegesen "életük" holtan) 1 lövéssel végez -egyszerre-. Közvetlen köelről meg még nagyobbat sebez a melákokon.
Új hozzászólás Aktív témák

- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen 11 - 14"WUXGA IPS 100% sRGB, i5-1335U 16 / 256 NVMe +SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest