- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
KukkSteve #3258 üzenetére
Nem támogatja a lap? Ha megy 1333on akkor "támogatja".
Ja, hogy nem intel bocs, AMD-ben nem vagyok otthon egy ideje. A ramon rajta van (vagy a gyártó oldalán) mennyit szabad adni neki. Simán mehetne neki az 1,75v, AMDre nem érvényes az 1,65ös határ ha bírja a ram.
(#3259) Archer
Adhatod neki az 1.73at simán. Nem tesz tönkre semmit. -
Genji
őstag
Nekem egy 2x2 GEIL ultra 1333 CL6-al volt dolgom az egy Asrock H55-M lapban gond nélkül dolgozott. Ajánlott megnézni a lap QVL-jét neten és lehetőség szerint olyat választani amit megerősített a gyártó kompatiblitás oldalról. Ragaszkodsz a Geil-hez? Kingmaxok nagyon jók, olcsók és szereti általában midnen lap.
-
Genji
őstag
4Gb 1333as Kingmaxokról van vkinek infoja? Azokból is ki lehet csikarni az 1600at?
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Olcsó és árához képest jól húzható 2x2 ramot keresek (1600 a cél, felette ajándék).
Minden kIT totál egy árban van az alsó kategóriában (OCZ, Mushkin, GEIL, Kingston...) Van amelyik kiemelkedik, jobb chipekkel szerelt tudomisén?!
Kingmaxot láttam többen dícsérték. Ebből 1333 ahogy láttam megy 1600on is szépen, mi újság az 1600asokkal? Azok mennyit mennek? Megér valyon+2K/dbot?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- További aktív témák...
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest