- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Nem kell hozzá X58, csak mivel kétcsatornás vezérlőhöz raksz 3 modult, ezért csak az "első" 2GB lesz dual channel, a többi single channel. Amúgy még annyit érdems tudni, hogy a 3db-os kiteket X58-ban teszelik, szóval nem garantálják gyárilag, hogy más lapokban is jól mennek együtt. Bár én már többször raktam össze nem összeválogatott ramokat, még nem volt belőle gondom.
(#2206) Motion_Blur: Asszem kicsit túl sokat akarsz!
De megnézem mit tehetek érted! Egylőre nincs rajtuk hűtés, szóval durvulni nem nagyon fogok, bár hétfőn jön rá két revoltek alu hűtő (1,5K a kettőre) amit viszont nem 100%, hogy felszerelek rá. (Gari miatt.) Még alszom rá egyet, de tesztre lehet ráfujatok inkább egy 12cm-ssel, aztán meg van oldva. Amúgy nálam a lap is lehet szűk keresztmetszet, csak 1 tápfázisa van a ramnak, ráadásul P35 csipszetes, szóval 1800 felett nem az igazi....
Amit biztos meg fogok nézni, az 1600@CL7 1,65V körül memtest, + kíváncsi vagyok egy 1800@CL8-ra, lehetőleg alacsony fesszel.Hű, jut eszembe, nem akarunk mi egy kicsit túl sokat egy ~7000Ft-os memóriától?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De megnézem mit tehetek érted! Egylőre nincs rajtuk hűtés, szóval durvulni nem nagyon fogok, bár hétfőn jön rá két revoltek alu hűtő (1,5K a kettőre) amit viszont nem 100%, hogy felszerelek rá. (Gari miatt.) Még alszom rá egyet, de tesztre lehet ráfujatok inkább egy 12cm-ssel, aztán meg van oldva. Amúgy nálam a lap is lehet szűk keresztmetszet, csak 1 tápfázisa van a ramnak, ráadásul P35 csipszetes, szóval 1800 felett nem az igazi....
Amit biztos meg fogok nézni, az 1600@CL7 1,65V körül memtest, + kíváncsi vagyok egy 1800@CL8-ra, lehetőleg alacsony fesszel.