- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
#10949376 #2208 üzenetére
Nem kell hozzá X58, csak mivel kétcsatornás vezérlőhöz raksz 3 modult, ezért csak az "első" 2GB lesz dual channel, a többi single channel. Amúgy még annyit érdems tudni, hogy a 3db-os kiteket X58-ban teszelik, szóval nem garantálják gyárilag, hogy más lapokban is jól mennek együtt. Bár én már többször raktam össze nem összeválogatott ramokat, még nem volt belőle gondom.
(#2206) Motion_Blur: Asszem kicsit túl sokat akarsz!
De megnézem mit tehetek érted! Egylőre nincs rajtuk hűtés, szóval durvulni nem nagyon fogok, bár hétfőn jön rá két revoltek alu hűtő (1,5K a kettőre) amit viszont nem 100%, hogy felszerelek rá. (Gari miatt.) Még alszom rá egyet, de tesztre lehet ráfujatok inkább egy 12cm-ssel, aztán meg van oldva. Amúgy nálam a lap is lehet szűk keresztmetszet, csak 1 tápfázisa van a ramnak, ráadásul P35 csipszetes, szóval 1800 felett nem az igazi....
Amit biztos meg fogok nézni, az 1600@CL7 1,65V körül memtest, + kíváncsi vagyok egy 1800@CL8-ra, lehetőleg alacsony fesszel.
Hű, jut eszembe, nem akarunk mi egy kicsit túl sokat egy ~7000Ft-os memóriától?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest