Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz #10949376 #2208 üzenetére

Nem kell hozzá X58, csak mivel kétcsatornás vezérlőhöz raksz 3 modult, ezért csak az "első" 2GB lesz dual channel, a többi single channel. Amúgy még annyit érdems tudni, hogy a 3db-os kiteket X58-ban teszelik, szóval nem garantálják gyárilag, hogy más lapokban is jól mennek együtt. Bár én már többször raktam össze nem összeválogatott ramokat, még nem volt belőle gondom.

(#2206) Motion_Blur: Asszem kicsit túl sokat akarsz! :C De megnézem mit tehetek érted! Egylőre nincs rajtuk hűtés, szóval durvulni nem nagyon fogok, bár hétfőn jön rá két revoltek alu hűtő (1,5K a kettőre) amit viszont nem 100%, hogy felszerelek rá. (Gari miatt.) Még alszom rá egyet, de tesztre lehet ráfujatok inkább egy 12cm-ssel, aztán meg van oldva. Amúgy nálam a lap is lehet szűk keresztmetszet, csak 1 tápfázisa van a ramnak, ráadásul P35 csipszetes, szóval 1800 felett nem az igazi.... :DDD Amit biztos meg fogok nézni, az 1600@CL7 1,65V körül memtest, + kíváncsi vagyok egy 1800@CL8-ra, lehetőleg alacsony fesszel.

Hű, jut eszembe, nem akarunk mi egy kicsit túl sokat egy ~7000Ft-os memóriától? :C

Új hozzászólás Aktív témák