Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
A RAM-od alapfeszültsége 1,5V. Némi feszemeléssel (a te prociddal kb. max. 1,6V, vagy jobb alatta) szerintem a gyári időzítések is mennek majd neki. Ha nem, akkor CL9-10-9-27 2T szinte borítékolható 1,5V-on.
Amúgy csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni: 4487-4492.(#3759) senki66: Ha a pasztázás is rendben van az MCH borda alatt, akkor nincs több ötletem. Túl újak a RAM-ok a laphoz. Én régebbi (pl. Micron D9GTR, Elpida Hyper) chipes RAM-okkal próbálkoznék azzal a lappal inkább. Nekem az Elpida J1108BASE-MGH-E Hyper chipjeimet a Gulftown-ig bezárólag szárnyaltak, mint a kisangyal, újabb architektúrákkal meg csak jóval a névleges frekvenciájuk (2200MHz CL8-8-8-22, 1,65V) alatt képesek stabilan üzemelni.
A P45 esetén a DDR3 támogatás nem hiszem, hogy a ma kapható legújabb modulokra maradéktalanul kiterjedne, szerintem egy ilyenbe futottál bele. Az aprón akár garival is kaphatsz régebbi gyártmányú, magas feszültségű kiteket, sz lesz nálad az igazi, szerintem.
(#4489) jobbman Fórumtárs 1,8V-os OCZ-i tökéletesek lennének neked.

HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni: