Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• afterburner_

őstag

válasz westlake #1790 üzenetére

en erre annyit irnek hogy bizony amit mutattam a winrar forumban 8500-as corsair cl5-ösöm nekem is garban van, enyem ugy jart hogy , abitban megkuldtem 2.65V-vel (valos 2.5x?! nagy a drop) de altalaban tesztelesre kb 10-15 percig de akkor sem ment annyira intenziven:) es egyszer fogta magat miutan tuningoltam visszaraktam es elkezdett alapbol 1 nap utan ujraindulgatnia gep..., majd kikapcsolasnal, bekapcsolasnal mar kep sem volt! C1-es memhiba...fogtam kivettem, egy modullal tokeletes volt. aztan felraktam a polcra, es 2 nap mulva beraktam a szar rammodult, hat elindult, orultem mint majoma farkanak, erre egy nap utan, de csak a win ment semmi mas (berakasnal 3 ora prime teszt 780/cl3-ban 2.3V-n ventivel a fejuk felett) nem csinalt hibat, majd ra egy napra megint, winben csak ugy elkezdett dll hibakat csinalni (ekkor a primet futtatva egy mp alatt elszallt hibaval), majd lekapcsoltam megint es ismet nem indult, ekkor vettem eszre hogy az egyik ic felett a borda aljan levo hovezeto ragaszto nagyon kicsit elvalt...bedugtama digitalis homerot akkor mar abitbol a p5b-be kerult a ram, kb 1 óras orthos blend+prime blendnel semmi gond 40-44 C, azutan 1.5 óra elteltevel masodpercenkent elkezdett emelkedni a homerseklet 0.1C-0.2C -vel egeszen 56-ig ami utan mar nem engedtem tovabb... nem tudom magas fesz hatasara vagy a ho miatt milyen elvaltozasok indulnak meg a racsszerkezetben:D

• Achill3uS

nagyúr

válasz westlake #1790 üzenetére

derék.. mennyi ideig használtad 2.7-en?
    hamár sztorizunk, nekem anno DDR1-ben sikerült 1giga OCZ 4000VX-et 3.75v-on elsütni, illetve azthittem h elsült, mert az egyik modul nem bootolt a DFI -ben az istenért sem, aztán fogtam betettem 5 percre a mélyhűtőbe, utána beraktam a lapba és pöccre indult.. órajelre fos volt mert max spd-n ment el hibátlanul de legalább ment, az első leállitásig.. ha megint be akartam kapcsolni müvelet előröl..
    szvsz a memóriák útjai kifürkészhetetlenek :D

[Szerkesztve]

Aktív témák