Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Konflikt #1243 üzenetére
jo, akkor a kedveder leirom megeszer.. nem, nincs igazad! attol, hogy a bugos p5bd-ben megy cl3-ban a ram, ez nem biztositek semmire.. nem mondom hogy nem fog menni, mert lehet valami ubertuning ramrol beszel eppen valaki.. a ramoknak koztudottan nem csak mhz korlatjuk van, hanem savszelesseg is.. lehet, hogy egy ram i965-el, allendale-el, 6-os szorzoval, asszinkronban megy 1300mhz-et, de normal helyzetben meg 1700kb/s-es savszelesseget sem birna (winrar).. ettol mar csak az a jobb feltetelezes, amikor valaki azt bizonygatta nekem, hogy ha egy ram asszinkronban (felszorozva) megy 1000mhz-et, akkor az siman megy 1:1-ben is..
tolem vitatkozhatunk meg ezekrol a dolgokrol, de nem sok ertelmet latom.. elhiheted, hogy pont eleget foglalkoztam a dologgal ahhoz, hogy biztosan tudjam a dolgokat.. nem szokasom valotlan dolgokat sem allitani..
es azt mar meg sem emlitem, hogy az allendale+i965 paros megintcsak jo sokat elvesz a memoria valodi savszelessegebol (igy meginkabb ugy tunik az avatatlan szemlelodonek, hogy a memoria mennyire jo.. persze, lehet hogy jo, csak eppen tajekoztatni kell a nagyerdemu kozonseget a konfig tobi reszerol is..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged