- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDMI topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
A Dual Cannel miatt jobb a 2*1GB
Itt olvashatsz róla kicsit többet. -
dudika10
veterán
Olyan hatalmas nagy változásra szerintem ne számíts
Más: hogy állítod be 1066-ra? Ha alapon használod az e8400-ad akkor amit be tudsz állítani az 3-as szorzóval 1000MHz vagy 3.33-al 1109MHz, vagy nem?
A System voltage mindíg pirosan villog ha akármit állítasz a feszültségeken, attól parázni nem kell (csak ne nagyon emeld a feszültségeket a normális felé)
-
szasanyi
félisten
Először is ez nem 400, hanem 800Mhz, mert a DDR rövidítés - Double Data Rate, azaz kétszeres adatsebesség. Így aztán 400Mhzx2=800Mhz.
Másrészt minden DDR2 memóriát kezelő alaplapban az alap BIOS beállításokkal 800Mhz fog menni minden memória, ami 800Mhz vagy a feletti sebességet tud.
A részletes beállítást nem tudom elmondani fejből - annyit nem állítgattam -, de lesz aki nagy vágja a témát.MOD: megtaláltam, itt láthatod a lapod BIOS-ának egy részét. A Memory Frekvecy résznál az auto beállítás helyett kell a kívánt RAM sebességet beállítanod, és itt pedig a DDR2 OverVoltage Control Normal értékét a RAM feszültségének megfelelően megnövelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest