- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füly
aktív tag
Szijjasztok!
Feldobtam a témát a Nagy ram topicban is de nem válaszoltak gondoltam mivel ez a topic ddr2es memoval is foglalkozik megirom ide is a bajom:
Tehát kb. egy hónapja vettem szinte egy uj gépet (Asus p5ad2 prem. 3.0-ás proc bele, 2*512 mb 533mhz ddr2es Kingmax memcsik, Asus 6600gt), nah most az a bajom a géppel hogy ujraindulgat. Ált. játék alatt ott kb 20-25perc gémelés után, és utána egyre gyakrabban, winosban csak ugy alapbol mitomén nézek egy filmet vagy ilyesmi akkor 2óra után kb. Én ebből arra következtettem hogy vmi tulmelegszik, és ebben van is vmi mert ha rányitom az ablakot a gépre akkor csak 35perc után indul ujra...Vissza vittem a nagykerbe is ahonnan vettem ott azt mondták hogy inkompatibilitási problem lehet mert külön-külön a cuccok jok, probáljak meg cuccokat szerválni és lepróbálni..mondom rendben okés.Vidikarit ugy néz ki sikerült truemalk jóvoltából, vmelyik nap át is jön de még kéne ddr2es memória is hátha az a baj.Ezért kérném a segitségeteket ha vki kölcsön tudna adni és ideje is lenne hogy átjöjjön és leteszteljük (mer ugye csak ugy azért nem adja oda senki és ezt nem is kérem), akkor az nagyon jo lenne, meghivnám egy pizzára az illetőt vagy vmi
Tehát ha vki tudna segiteni az jo lenne, ha egyéb 5let is van szivesen fogadom.Azért nem nyitottam uj totyikotés irok ide mert a moderátorok megennének
Amiket megprobáltam: mindenből a legujabb driver, játékokhoz peccs, winfos friisitések,rendszer ujra rakás, szétszedtem darabokra összeraktam ujra,az északi hidra tettem ventit, levettem a ház ablakát kinyitottam az ablakot rá, nagyjábol ezeket...megis simogattam a gépet de ez sem segitett
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest