- Micro Four Thirds
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
1)
mennyire régi kliensről firssítettél?
túl nagy ugrás be tud zavarni
amúgy valszeg egyesével kell majd alternatívát keresni, ahogy azt fölöttem írták vagy illesz be újra az elmentett queue.xml-t, hátha segít
2)
kgbrg: nézd meg, hogy a beállítások/haladó -ban nincs-e ez kipipálva: befejezett fájl-ok azonnali megosztása
[Szerkesztve] -
sanyixXx
senior tag
na leírom egy problémámat

tudom, hogy egy újratelepítés megoldaná, de azé leírom
a hiba ok valszeg az, hogy a strongdc-t egy tökmás kliensre telepítettem rá
a fenti gombsoron található pár szellemgomb illetve, ha beállítások közt az eszköztárra klikkelek ez jön be:![[kép] [kép]](http://img424.imageshack.us/img424/2520/error9ir.jpg)
sztem mókás hibák ezek
bár néha elfelejtem, hogy vannak és simán ráklikkelek az eszköztárra 
-
sanyixXx
senior tag
nem telepítettél fel új tűzfalat vagy szereltél be routert? vagy nézd meg, hogy nincs-e passzívra állítva a dc. néha szokott átállni vagy valami hülye ip címet megadni a beállításoknál. ha van ip, azt töröld onnan és pipáld aktívra a klienst
ha nem segítene, akkor próbáld újratelepíteni a programot, ha az sem, akkor szólj és kifundálunk valamit
on: sejtettem, hogy az IP-vel lesz valami...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest