- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
válasz
Gordon32 #123 üzenetére
Én is sokszor megszívtam már az ugrándozást. Egyszerűen nem szabad, ha nagyon meg van pakolva a tatyi, akkor pár lépcsőfok már lábtörés, inkább kerülöm is a létrákat, és mindig óvatosan lépcsőzöm.
Begyógyulni nem fog, vagy szerzel két botot és egy fáslit és sínbe teszed a lábad, vagy morfiummal meggyógyítod magad. Egyébként fáslit a pólót széttépésével is tudsz csinálni, a célnak megteszi, de őszintén szólva én még egy wooden stickbe se gutottam bele eddig.
Egyébként ma végül sikerült találnom egy SKS-t az iskolába - hol máshol - de kiderült, hogy a nálam lévő 7.62-es töltények nem jók, mert nem 39-es kell, hanem 54-es. Frusztráló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Milyen autót vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest