- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
Scholes9 #4661 üzenetére
A Platina egy f*sag. Olyan mennyisegu Silver Knight-ot...etc. kell lenyirbalni ,hogy joval tovabb tart mint maga a jatek. Legalbbis nekem ugy remlik vmi irdatalan ideig farmoltam ezeket a baromsagokat. Utana leheto legepic-ebb modon egy gyuru felveltelevel lett meg a Platina.
Igy utolag azt mondom ha nem az erzesert csinalod ,hogy ezt full/pure te csinaltad meg hanem csak ,hogy meglegyen a Plat akkor inkabb dobasd el vkivel a dolgokat(ha lehet) ,ha nem akarsz Silver Knight backstabekrol almodni.
-
válasz
Scholes9 #4647 üzenetére
Az még a jobbik eset. De olyan bátrak hogy ugye ő a kihívó és bemenekül az ellenfrlrk közé és onnan kötekedik. Vagy amivel 98%ban találkozok az a laghack. Valahogy laggoltatják a játékot amiből te annyit fogsz érezni hogy tőled 5méterre üti a levegőt te meg sebződsz, vagy előtted van de már kapod tőle a backstabet.
-
Šolaire
veterán
válasz
Scholes9 #4618 üzenetére
Ha legyőzöd a bosst akkor emberré válsz ha bemész valakinek segíteni és legyőzitek a bosst akkor is. Ha elhasznalsz egy embert akkor is
tehát be tudnak támadni,ha meghalsz hollow leszel akkor nem tudnak. Te tudol jelet lerakni a white Sign soapstone segítségével ember és hollow formában is viszont mások summon jelét csak ember formában látod hollowba nem! Tehát pl ha nincs ember nevű tárgyad akkor leraksz a Boss előtt egy jelet bemész legyőzitek emberré válsz. Visszatersz a vilagodba mint ember és akkor te is látod mások jeleit tudsz behivni segítséget mert mint ember tértél vissza. Haladsz tovább betörnek hozzád megölnek hollow leszel utána már nem tudnak betámadni megint elersz egy bosshoz megint raksz le jelet emberre válsz stb,stb. Ez is egy körforgás remelem érthető volt
A lényeg hogy a játékban haladj hollow formában akkor nem tudnak betamadni de látod az üzeneteket szellem alakokat és ha segítség kell akkor a Boss előtt változz emberré. Itt annyiból könnyebb mint pl az első részben mert ott csak a tabortűznél tudsz emberré válni mondani se kell hogy ilyen esetben útközben a Bossig többször be tudnak támadni de az egy másik történet
Netkábel meg a beállításokban az offline mód csak végső megoldás -
Habugi
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
Scholes9 #4294 üzenetére
Szigoruan szubjektiven a BB minden tekintetben jobb es nagyobb elmeny. En a BB platina utan fogtam bele a DS3-be es nagyon nem jott be. Allando hianyerzetem volt es ez kb. 1 hetig tartott. utanna meg sem alltam es megcsinaltam a platinat. Ezert mondom ,hogy a BB-t a DS3 utan kellene jatszani.
Amugy bun kihagyni maradjunk ennyiben.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest