- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Kvelstadt #4662 üzenetére
Ng+-ban vagyok már, sőt annak is a végén
Nem is megyek egyből neki, most 2 hétig kb semmi mással nem toltam csak ezzel, bár nagyon addiktív és élvezetes, de kell egy kicsit könnyedebb kikapcsolódás most úgy érzem
Van egy rakat másik játék, amit hanyagoltam a DS3 miatt, egy kis Fallout 4, Resi 7, Life is Strange meg sztem Little Nightmares Complete lesz a porondon, ja meg Mario Odyssey
Közben persze a DS3 sem lesz hanyagolva, egyre közelebb jutok majd a “platkóhoz”
sp8787: én szeretek előre tervezni
Persze nem mindig úgy alakulnak a dolgok
Kevés az a platina amire rámegyek, de ez olyan játék, aminél igen
DSR majd egy komolyabb leárazás alkalmával lesz vétel, ráér úgy érzem
-
Scholes9
nagyúr
Na már csak Midir van hátra, nagyon epic játék lett ez is, bár a Bloodborne után játszottam ezzel, de mivel From játék, kb hasonló szintet vártam, nagyjából hozta is, de a Bb marad a kedvencem
Rámegyek a platinára nemsokára, meglesz az is
Ja és nem gondoltam volna, hogy pajzs nélkül is végig lehet vinni a játékot és le lehet győzni az összes bosst, de szerencsére 2 kezes karddal is meg lehet oldani, Bb után ez külön öröm
-
Scholes9
nagyúr
Hogy tudnak akkor is betámadni, ha nem használtam embert?
-
Scholes9
nagyúr
Hű ez a Frida mennyire epic fight volt
Azért volt jó néhány nekifutásom, de végül meglett. Nemsokára kezdem a Ringed Cityt
115-ös szinten vagyok most. Sejtettem én anno, hogy megéri a Season Passt is megvenni
-
Scholes9
nagyúr
Amúgy mindenki ilyen faxtarisznya, hogy PVP-ben gyógyítják magukat? Vagy én vagyok lemaradva?...
-
Scholes9
nagyúr
A DLC-knek milyen szinten érdemes nekiállni? Illetve milyen sorrendben érdemes játszani?
-
Scholes9
nagyúr
Boss után pl nem? Mert magamtól nem használtam eddig embert. Amúgy igen nagyon hasznos, hogy látom a földön a “jegyzeteket”
Na mindegy egyszer támadtak be eddig, nem vészes
Bloodborneban vagyok jobban képben, persze sok minden itt is hasonló, de azért sok minden meg más, meg kell tapasztalni
2 hete vettem kb a PS pluszt, előtte kb sosem volt, így még szoknom kell a BB és a DS online világát
De nagyon adja, hasonlóan addiktív, mint a BB, csak még egy boss, csak még egy boss...
Megvettem a Resident 7 Gold kiadást szombaton az akcióban, de kb bele sem néztem, mert állandóan a DS-t pörgetem
Az nem kérdés, hogy ki lesz platinázva, bár sejtem, hogy nem lesz egyszerű
-
-
Scholes9
nagyúr
Ez mi a retek, hogy néha átmegyek egy másik világba valami invader vagy mi. Aztán, ha kinyírnak visszakerülök a világomba. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Qrva idegesítő.
-
Scholes9
nagyúr
Sulyvahnt lehet parryzni? Vagy csak nekem nem megy...?
-
Scholes9
nagyúr
Az utolsó néhány hsz. után meg kell kérdeznem, h mennyivel nehezebb a DS3, mint a Bloodborne?
Utóbbit platináztam, előbbit most kezdtem nemrég
-
Scholes9
nagyúr
Én nemrég kezdtem a játékot, Bloodborne fullra kivégezve. Egyelőre az jobban adta, de meglátjuk, h mennyire fog tetszeni a DS3, remélem “nem lesz ezzel gond”
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Formula-1
- Windows 11
- EAFC 25
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest