Hirdetés
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
gyemipapa
üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Mi is csak azért vállaltuk be, mert ilyen állami támogatásos módon új autót tudtunk venni annyi pénzből, amennyit egy használtra nem áldoztunk volna jelen anyagiak mellett. Viszont mostanában 2 használtunk is volt amire ráment az autó ára majdnem és még mindig nem volt jó egyik sem, most is van egy használtan vett A Zafira amire épp rá kellene locsolni a vételárának min. 1/3-át ha majd rá ér a szerelő.... szóval egyébként is nagyon vakaróztam egy kombi Loganon, mert a használt drágább mint az új gyakorlatilag. Aztán jött a lehetőség, nem hagytuk ki a nagyobb autót olcsóbban.
Pénzvolna rá egyben kifizetni, de pont a tartalékok miatt vállaltam inkább hitelt. Belátható, relatíve rövid lejáratú, és ha bedőlne minden, akkor is ki tudjuk csengetni.Egyébként totál igazad van a hitellel kapcsolatban, én sem vennék fel csak egy telefonra vagy más valamire ami nem létszükséglet. Hűtőt is csak azért vettük így mi is, mert csere programban 0% thm-es részletfizetést kaptunk 6 hónapra. A tartalékok kímélése miatt elfogadtuk. Ha "ráfizetéses" a dolog, nagyobb a részletben visszafizetendő mint az egy összegű, már nem szoktuk mi sem bevállalni. Nekem van házhitelem (egyébként esélytelen lettem volna, majd 40 évesen is Anyámékkal laknék vagy albérletben, de az albi árát (50) picit megtoldva a sajátomat fizetem (70), ezért szerintem ez jobb megoldás), feleségemnek is volt, mi is megtanultuk, hogy égetni tud az. Már csak olyat vállalunk, amit a meglévő tartalékból bármikor ki tudunk nullázni, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest