- Házimozi belépő szinten
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsga
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A helyzet a következő, amivel még életem során sem találkoztam.
Vásároltam egy új TOSHIBA notebookot, direkt olyat, amin van d-SUB kimenet (fontos paraméter volt)A probléma a következő: Ha projektorral, vagy monitorral kötöm össze d-SUB kimenetről a gépet normál hosszúságú (1,8m) kábelle, akkor probléma nélkül működik, és nincsen baj a képpel. De ha d-SUB hosszabbítót rakok a két eszköz közé, akkor kb. 15 másodperc után a projektor, vagy a monitor képe
el kezd villogni. Tud valaki megoldást? Másik géppel a projektor hiba nélkül működik.Termekben is szoktam előadást tartani, ahol a távolabb lévő projektorok nyilván hosszabb
kábellel vannak összekötve, és ott is villog a projektor képe.
A hiba röviden: 2 méternél hosszabb VGA kábel esetében villog pc, és a projektor képe is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi