Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsga
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A helyzet a következő, amivel még életem során sem találkoztam.
Vásároltam egy új TOSHIBA notebookot, direkt olyat, amin van d-SUB kimenet (fontos paraméter volt)A probléma a következő: Ha projektorral, vagy monitorral kötöm össze d-SUB kimenetről a gépet normál hosszúságú (1,8m) kábelle, akkor probléma nélkül működik, és nincsen baj a képpel. De ha d-SUB hosszabbítót rakok a két eszköz közé, akkor kb. 15 másodperc után a projektor, vagy a monitor képe
el kezd villogni. Tud valaki megoldást? Másik géppel a projektor hiba nélkül működik.Termekben is szoktam előadást tartani, ahol a távolabb lévő projektorok nyilván hosszabb
kábellel vannak összekötve, és ott is villog a projektor képe.
A hiba röviden: 2 méternél hosszabb VGA kábel esetében villog pc, és a projektor képe is.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest