Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Mint írtam csak tesztelési céllal, mert, ha így megy akkor ebből már ki lehet matekozni azt, hogy minden eszközödnek jó legyen.
Természetesen, ha nincs valamelyik beállítási lehetőség akkor azt válaszd ami a legközelebb áll hozzá
Fejból nem tudom mik vannak 1 éve leraktam a helyére beállítottam aztán néhány hete az 5GHz-es sávot változtattam AC Only-ra azzal stabilan és gyorsabban megy mint előtte amikor mindegyik sáv engedélyezve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fejból nem tudom mik vannak 1 éve leraktam a helyére beállítottam aztán néhány hete az 5GHz-es sávot változtattam AC Only-ra azzal stabilan és gyorsabban megy mint előtte amikor mindegyik sáv engedélyezve volt.