Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Mint írtam csak tesztelési céllal, mert, ha így megy akkor ebből már ki lehet matekozni azt, hogy minden eszközödnek jó legyen.
Természetesen, ha nincs valamelyik beállítási lehetőség akkor azt válaszd ami a legközelebb áll hozzá
Fejból nem tudom mik vannak 1 éve leraktam a helyére beállítottam aztán néhány hete az 5GHz-es sávot változtattam AC Only-ra azzal stabilan és gyorsabban megy mint előtte amikor mindegyik sáv engedélyezve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fejból nem tudom mik vannak 1 éve leraktam a helyére beállítottam aztán néhány hete az 5GHz-es sávot változtattam AC Only-ra azzal stabilan és gyorsabban megy mint előtte amikor mindegyik sáv engedélyezve volt.