Hirdetés
-
PROHARDVER!
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutszi
veterán
válasz
vargalex #151 üzenetére
Akkor a routerOS nem ad érdemi pluszt LEDE-hez képest?
Az lenne jó, ha másik hasonló wifis router is lenne hasonló alapokon, mert engem csak ez bizonytalanít el. Már megfordult a fejemben a vezetékes router + AP kombó is, de annyit nem akarok rákölteni. Viszont szeretnék valamit ami stabil.
(#152) F34R : Van rajta, 2.0.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
suste
veterán
válasz
Multibit #157 üzenetére
nekem az openwrt-ben pont az a lényeg, hogy szinte bármit meg tudok vele oldani, hiszen bármilyen csomagot leforgathatsz hozzá, bármilyen parancsot végrehajthatsz rajta csak utánaolvasás kérdése
gondolom ez a szabadság nincsen meg a ROS -nál, ugye?
ha így van, akkor bármilyen stabil és sokrétű is, akkor is csak egy "router"
ez a bajom a padavan, tomato és hasonlókkal is, igaz hogy ott is buildelhetek, de az alaprendszer sokkal fixebb, és amennyire tudom nehézkesebb a saját gyártás.... -
Multibit
veterán
Ha így nézzük, igen, "csak" egy router. Hiszen nem kezel DLNA-t, letöltő klienst, stb, stb. Ha valaki a routerét egyéb, nem router feladatokkal is gyötri, akkor valóban jobb választás az OpenWRT. Ha viszont megelégszik egy mindentudó router oprendszerrel, akkor maradhat a Mikrotik RouterOS, elégedett lesz vele
Synology DS718+ NAS-t vennék
-
vargalex
Topikgazda
Tegnap volt időm, így újra próbálkoztam a DIR-860L-el. A miniPC-t valamennyivel távolabb helyeztem, hogy lehetőleg kevésbé zavarjon.
A miniPC-t kikapcsolva ismét tökéletes volt minden: 2,4GHz-en 100 Mbps fölötti letöltési sebesség (100-120 Mbps), 5 GHz-en kihajtotta a 240 Mbps-es netet. A miniPC-t bekapcsolva a 2,4 GHz ismét leromlott (nem 10 Mbps-re, 20-30 Mbps környékére), az 5 GHz nem változott. Mivel 2,4 GHz-es wifi-t csak mobilok használnak nálunk, így 40 MHz-es csatornaszélességről visszaraktam 20 MHz-re, így megy 40-50 Mbps-el. Ez nekem elég, úgyhogy így is hagytam. A routeren egyetlen USB-s eszköz van, egy nyomtató, ez nincs semmilyen hatással a wifi-re.Alex
-
sutszi
veterán
-
vottokar
senior tag
Hétvégén felraktam a végleges LEDE verziót. Sajnos nálam a sebességek maradtak az RC2-vel elért értékek, és a 2,4-es bizonytalanság is megmaradt USB2-es hdd-vel is.
Viszont azelőtt mikor a te openwrt-s rendszeredet próbáltam a mentésekkel együtt, szépen ment a win-es filemegosztás. Nem csak a win filekezelőben láttam a merevlemezt, hanem szépen elértem a Total Commanderben is a hálózatoknál, mind a miniDLNA "könyvtárban", mind a merevlemez neve alatt is. Sajnos a gyári Dlink firmware-vel csak Win10 Filekezelőjében látom a 192.168.x.x alatt a lemezt. Én meg olyan régimódi vagyok, hogy file műveleteket a TC-vel szeretek csinálni. Miután felpakoltam a végleges LEDE-t és a pluszban szükséges file-okat (az openwrt fórumban te általad talán novemberben belinkelt képen található lista alapján raktam fel) A windowsos file megosztás "csak" a szokásos Filekezelősen működött, TC alól nem. Gondoltam egy bátrat, alaphelyzetbe állítottam a LEDE-t (reset 10mp nyomása) és utána visszaraktam a CC-t a te mentéseiddel, ahogy előtte már működött. (DIR860 beépített firmware flashelőjével, factory verzió, majd utána a már általam is sikeresen használt leírásod alapján a mentéseket is. Viszont a TC-s "elérés" továbbra sem működött.
Két verziót tartok valószinűnek.
-Vagy valamiképp "bent ragadhatott" valami a nem sikeres csomaginstallálásomból LEDE alatt, és ezt a reset és a Flashelés sem tüntette el, de ezt valahogy nem érzem valószinűnek.
-Vagy a két kísérletem között volt egy elég nagy win10 frissítés. (eltartott több mint fél órát, kb mint a tavaly nyári nagy frissítés) és ez kevert valamit be. A tavalyi windows frissítés elkaszált jó pár dolgot a gépemen, a mobil internet elérésemre csak valami késő őszi újabb frissítés hozott megoldást.
Ha mégis csak az első verzió lenne a ludas, akkor majd később újra próbálkozom, mert perpillanat eléggé megcsömörlöttem a dologtól, úgyhogy talán később visszatérek az egészre...."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
dchard
veterán
válasz
vargalex #162 üzenetére
Milyen fw volt rajta?
Egyébként most reszelik a 4.9-es kernelt lede alatt, amint kijön kipróbálom.
Nálam az intel AC-s kártyája rosszabb eredményt produkál 2x2 MIMO alatt, mint a Xiaomi telóm 1x1 SISO módban. Előbbi a már korábban linkelt hibákat generálja a router kernel logjában.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
válasz
vargalex #168 üzenetére
Nekem is intel 7260 az AC-s kliensem és nálam borzalmasan rossz. Ha megtolod a wifit AC-n az intel 7260-nal, akkor mit látsz a kernel logban: látsz hasonló hibákat mint amiket én linkeltem korábban? A kliensed windowst vagy linuxot futtat?
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
vargalex
Topikgazda
Semmi hiba nincs a log-ban. A kliens:
-`
.o+` gavarga@gavarga-e5540
`ooo/ OS: Arch Linux
`+oooo: Kernel: x86_64 Linux 4.10.4-1-ARCH
`+oooooo: Uptime: 6h 59m
-+oooooo+: Packages: 1298
`/:-:++oooo+: Shell: zsh 5.3.1
`/++++/+++++++: Resolution: 3840x1080
`/++++++++++++++: DE: GNOME
`/+++ooooooooooooo/` WM: GNOME Shell
./ooosssso++osssssso+` WM Theme:
.oossssso-````/ossssss+` GTK Theme: Adwaita [GTK2/3]
-osssssso. :ssssssso. Icon Theme: Adwaita
:osssssss/ osssso+++. Font: Cantarell 11
/ossssssss/ +ssssooo/- CPU: Intel Core i5-4310U @ 4x 3GHz [25.0°C]
`/ossssso+/:- -:/+osssso+- GPU: Mesa DRI Intel(R) Haswell Mobile
`+sso+:-` `.-/+oso: RAM: 4902MiB / 7893MiB
`++:. `-/+/
.` `/[ Szerkesztve ]
Alex
-
sutszi
veterán
Ma végül rászántam magam és megvettem az edigitalban ezt a "különleges" példányt.
A kezdeti lelkesedés kicsit csalódásba ment át de azért még nem adtam fel.
(120/10-es UPC kapcsolatom van.)Gyári FW
2.4Ghz: 80Mbps
5Ghz: 123MbpsFájlmásolás hálózaton keresztül a túl végen egy WD MyCloud volt dróton. Nagy méretű fájl esetén. Kliensek 5Ghz-en.
Kliens 1 (Intel 6205): 28 MB/s
Kliens 2 (Intel 7260): 30-50 MB/s között változottLEDE 17.01 stable
2.4Ghz: 40Mbps
5Ghz AC: 10-100Mbps között nagyon rapszodikusan ingadozó...Fájlmásolás hálózaton keresztül előbbi hálózati meghajtóról. Kliensek 5Ghz-en.
Kliens 1 (Intel 6205): 15-24MB/s között nagyon ingadozott.
Kliens 2 (intel 7260): 10-30MB/s között nagyon ingadozott.Rengeteg különböző sebességmérést csináltam az speedtest.net-től kezdve, a fájlmásolásig, vagy linux ISO-k letöltésével...
A jelenlegi 17.01-es LEDE verzióval az AC-s teljesítmény egyszerűen értékelhetetlen... Szó szerint percenként változik a sebesség. Egyik pillanatban 100Mbps-t mérek vele pár perc múlva meg alig köhögi ki a 10-et... Amit azért sem értek, mert a router mellett vagyok egy alig használta 5Ghz-es tartományban. Az USB port nálam abszolút kihasználatlan tehát még arra sem tudom fogni... De igazából nem is a külső tényezőkkel van itt a gond mert gyári FW alatt hasít.[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
vargalex
Topikgazda
Én továbbra is 2017.03.22-i LEDE source-ból buildelt firmware-t használom. 5 GHz AC-n átjön a 240 Mbps, N-en egy Samsung Galaxy Express-el volt alkalmam mérni (ami ugye csak 1x1-es, de azóta újramértem) stabil 100 Mbps jön. 2,4 GHz-en 20 MHz csatornaszélességgel használom, 40-50 Mbps-el megy. Utóbbi mehetne 40 MHz-en is, ahol 120 Mbps átjön, de valamiért a miniPC-m zavarja, így azt bekapcsolva teljesen leromlik a sebesség. 20 MHz-en viszont nem zavarja.
Úgyhogy nálam szerda óta van teljesen aktív használatban. Pedig most kap rendesen, mert 2,4 GHz-en 7 eszköz lóg rajta folyamatosan. Igaz 5 GHz-en csak 3, ebből 1 AC-s.[ Szerkesztve ]
Alex
-
sutszi
veterán
válasz
vargalex #172 üzenetére
Jó, hogy mondod a mobilt. Oneplus 3-am van, de azzal is ugyanazokat a rossz értékeket mértem...Pedig tudom, hogy többre képes...
A stabil verzió februári... Viszont a sourceból buildelést még nem csináltam, és nem is tudom, hogy win10 alatt megoldható-e. Meg ilyenkor a LUCI-t bele kell tennem külön?
-
sutszi
veterán
válasz
vargalex #172 üzenetére
Ma délutáni snapshot-ot upgrade-ként feltettem, meg húztam rá egy LUCI-t... Gyors kipróbáltam... Sokkal stabilabb. A késleltetés is jobb lett, a sebességgel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
sutszi
veterán
Tévedtem...Nem lett jobb. AC-n próbálok normális sebességet kihozni belőle...de LEDE-vel nem tudok...
-
sutszi
veterán
Próbálkozni tudok, szóval most megyek egy kört CC-vel is...
Nálam a HDD abszolút nincs képben, mert nem akarok rákötni semmit USB-n.Nagyon sok esetet lepróbáltam. Csatornákat váltottam, csatorna szélességet, de jobb soha nem lett csak rosszabb. Adóteljesítmény maxon van.
Az a poén, hogy a 6205-ös kliens ami ugye max N-es, ki tud préselni magából 105Mbps-t míg a 7260 AC-s és alig megy 60-at. Ez mind LEDE-vel. Gyári FW hasít mint a zsírozott villám..Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
sutszi
veterán
Az nem rossz sebesség... Én egyelőre az hálózati sebesség normalizálódásának is örülnék.
Feltettem a CC 15.05.1-et. Az AC sebesség itt is takony... ha nagyon tömören akarom megfogalmazni. Bár annyi pozitívum most van, hogy mindkét kliens el tud menni 90-100Mbps-t.
Elkértem vargalextől azt a snapshot-ot, ami nála jó sebességeket hoz. Abban van az utolsó reményem.
[ Szerkesztve ]
-
sutszi
veterán
A látszat csal... Az erős SoC szerintem nincs közvetlenül összefüggésben az USB használatával. A VPN ugyanúgy igényli azt ha nem 1/1-et szeretnék átvinni... Ami a wifi-t illeti, eddig csak a 2.4GHz gyengélkedése volt téma ami számomra teljesen elfogadható körülmény. Mivel csak a telefonokat tartom ezen a frekvencián. Az AC-s segesség és stabilitás már annál inkább fontos volt. De erről pozitív tapasztalatok voltak. Ráadásul önmagában a gyári szoftver alatt nincs probléma ezzel... Tehát még azt sem lehet mondani, hogy a kliensek, vagy a környezeti zavarok okozzák a gyenge teljesítményt. A problémát itt a LEDE alatti kiforratlanság jelenti. Hogy ez most driver, vagy valami más azt nem tudom. Ha azt a szintet sikerülne elérni ami vargalexnél tapasztalható, akkor megtartom az eszközt. Ha mégsem sikerül akkor elállok a vásárlástól. Ezért vettem meg neten keresztül...
-
suste
veterán
Már írta Vargalex is , hogy elhelyezés függő is.
Nála is át kellett helyezni az egyik eszközét, hogy jó legyen.
És az is tuti, hogy ha elhoznám hozzánk az övét, akkor a 2,4ghz használhatatlan lenne....
A helye adott, és a HDD-ket sem tudom messzebb helyezni.
A + AP-ként használt másik routert meg fölösleges arrébb tennem, mert nélküle is szar volt a 2,4ghz (pont ezért lett beállítva). Szar= használhatatlan, és nem csak kicsit gyengélkedő.
-
vottokar
senior tag
Tudom, hogy megvan a véleményetek a gyári firmware-ről (sok szempontból nekem is), de kíváncsi lennék, hogy pl. nálad az hogy teljesítene wifi és USB-s háttértár szempontjából.
Nézegettem, hogy esetlegesen mit tudnék venni a DIR860L helyett, ami kielégíti minden igényemet, ami szerintem nem sok. (routerre kötött merevlemez normális sebességű kezelése (samba max. dlna használatával), ennek esetlegesen távoli elérése, és működőképes N és AC wifi. Sajnos ilyet épeszű áron nem találok most sem. Azt hiszem perpillanat inkább beüzemelem az ezeréves NAS-omat és elleszek dlna nélkül kis tárhelyen."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
suste
veterán
válasz
vottokar #184 üzenetére
Számomra totálisan lényegtelen hogy mit produkál gyárin a wifi meg az usb!
Az érthető, hogy egy gyári fw nem lehet olyan sokoldalú mint egy openwrt/lede, ezért én nem is szidom a gyári fw-t.
Az általános stabilitásáról semmilyen tapasztalatom sincsen, így ezt sem fikázhatom.
Szóval csak az a véleményem a gyáriról, hogy keveset tud.
A fő problémám az, hogy a felét nem tudja annak, amit openwrt-vel megoldok.
Még ha a samba is gyorsabb lenne gyárin, az sem hatna meg, mert nekem tökmindegy, hogy 10MB/s-sel vagy 30MB/s-sel lehet rá másolni.
A wifinél is bőven elég nekem ha átmenne 40Mbit/s.Automata transmission, knockd/vpn, sane, ftp-backup, elmentett statisztika, web file server, szinkronizáció, egyedi autómatikus mentések készítése, stb...ezek a fontosak nekem, így a gyári szóba sem jöhet, hiszen egyiket sem tudja
.
Sajnos tényleg nincsen ebben az árkategóriában másik hasonló router.
A jobb routerekért a 30K+ meg állati sok szerintem, és azokról is hallani rosszakat, így meg főleg sok lenne....
Akkor meg inkább marad ez, plusz egy olcsó router AP-ként, hiszen 2,4Ghz-en úgysem tudsz többet kihozni a drágább routerekkel sem. -
vottokar
senior tag
-
vottokar
senior tag
Az az igazság, hogy "megfertőztetek" az openwrt-vel. Nagyon szimpatikus benne a sok millió dolog amire képes lehet, ha az ember úgy szeretné. (és persze van olyan okos ember, aki ezt le is programozta már). Megmondom őszintén, hogy már felmerült bennem, hogy szerzek hozzá egy másik kétsávos használható routert, ami a wifit szolgáltatná a lakásban. De sajna az meg minimum ugyanennyi, mint a DIR860.
Egy jópár éves használt konzumer cuccal meg nem akarok reckírozni, mert semmi kedvem pár hónap múlva megint szenvedni amilyen formám van.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Zirowe
nagyúr
válasz
vottokar #188 üzenetére
Amúgy most már szerintem a xiaomi mini (a kétsávos, nem a youth!) ajánlott kategóriába tartozik a 6-7k-s árával, amióta lede-n megcsinálták a wifijét rendesen.
Csak a procija nem ér a 860-as közelébe sem, lanon másolási sebesség olyan 11MB/s körül van, ja, és nem gigabites.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
vottokar
senior tag
Még tavaly ősszel nézegettem a xiaomi-t. Akkor a LAN portok darabszáma és a 100Mbites volta volt a két eltántorító ok. Jó lenne, egy N/AC-s, AP verzió belőle gigabites porttal jó áron, de beleér az ujjam a bilibe...
-
suste
veterán
válasz
vottokar #188 üzenetére
De ha 30-ban megáll a 2 router, akkor az jó, nem?
És ráadásul külön tudod majd cserélni őket később, ha gond lenne vagy fejlesztenél.
Ha pedig már tényleg jó a xiaomi minis owrt wifi is, akkor olcsón megúszható. Persze kérdés hogy mekkora ac sebességet szeretnél....vagy esetleg az üresebb és így stabilabb freki a cél.... -
Multibit
veterán
válasz
vottokar #187 üzenetére
TP-Link Archer C7 - ez a következő modell, ami szóba jöhet. Persze ez gyengébb hw, mint a 860L.
A Linksys WRT1200AC routeremet 36 ezerért vettem a német Amazonról. Ez persze már a fájdalomküszöb felett van. Brutál erős, stabil OpenWRT-vel és LEDE-vel egyaránt. Mindkét wifi stabil és gyors. Esetleg célozz meg egy ilyet, némi gyűjtögetés után![ Szerkesztve ]
Synology DS718+ NAS-t vennék
-
suste
veterán
válasz
Multibit #192 üzenetére
csak 3 baj van vele:
1: 5ghz nem az igazi, simán lehet ua bukta mint a 860-nal
2: sokkal drágább és sokkal gyengébb mint a 860 (C5v1-et cseréltem le a 860-asra, így van tapasztalatom benne)
3: az újabb v2-eseken módosítottak valamit, mert több embernek sem sikerült működő owrt telepíteni rá
(nem néztem utána, hogy azóta javítottak-e rajta)így én tuti nem ajánlanám!
nekem 18K-ban van a dlink860b1+tplink841v8, sokkal többet érnek együtt mint a C5/7, vagy jópár másik 30-60K-s router (pl van 7db ethernetem
)
[ Szerkesztve ]
-
vottokar
senior tag
Nézegettem anno a C7-et is. Ha jól emlékszem decemberben (kivéve a BF-os e*ag akciót) 30K fölött volt, pedig gondolkodtam rajt erősen. Szerintem most egy kicsit megleszek háttér merevlemez nélkül. Majd, ha visszatér a mókoló kedvem, akkor beüzemelem a régi TL-WR1043-at AP-ként és reménykedem, hogy az 5G használható marad a későbbi verziókkal. Most egyedül egy AC3165-ös inteles cuccal tudom próbálni, de sajnos ahogy itt olvasom az itteni mestereknek is gondjaik vannak az inteles wifi kliensekkel perpill.LEDE alatt.
-
woodworm
veterán
válasz
vottokar #190 üzenetére
Ott a Xiaomi Mi R1D, igaz a portok száma azon is korlátozott. De ha a ~30ezres árból kivonom az 1TB-os hdd értékét, akkor majdnem a 860l árában járok. Gyárilag openwrt, még ha el is van rejtve, de akár át lehet állni asusos custom fw-re.
Kicsit visszavett hardver a 860l-hez képest (fele a proci), de az asus n56u b1 hasonló alapokon építkezik. A soc leírásában említik a lemezműveletek hardveres gyorsítását, ha ez nem került ki a kisebb soc-ból, akkor hozhatja a 860l sebességét. Annál is inkább mert ez a 860l esetén sem egyértelmű.
A driverek miatt openwrt-vel ezen sem biztos a fáklyásmenet, de asus custom fw elérhető rá. -
sutszi
veterán
Ma feldobtam a vargalex által készített snaphsot buildet. A tesztet ugyanazzal a három klienssel végeztem (7260, 6205 és Oneplus 3) mint korábban. Ezúttal egy 3m sugarú félkörben vízszintesen 3 helyen és függőlegesen 2 pozícióban végeztem a sebességmérést. Ugyanazokkal a korábbi beállításokat használtam amit már írtam. Az eredmény pozitívan IS változott.
A snapshot valamit hozott, mert az eddigi legrosszabb értékek is emelkedtek picit kb 10-15Mbps.
Egyértelműen kimondható, hogy a 7260-as AC adapterrel nagyon nincs kibékülve a LEDE. 2.4Ghz-en 30 Mbps jött át. Ami az eddigiek tükrében jónak mondható. 5GHz-en AC módban meg 50-60 volt a maximum, de sokszor elmaradt ettől is. A Oneplus 3 is hasonlóan sebességeket produkált...A 6205 az csak N módot tud maxium ahogy olvastam. Na, ez 2.4 Ghz-en 50-70Mbps között ment, ami nagyon jó érték. 5Ghz-en 100-120Mbps-ot tudott. Fájlmásolás terén egy stabil 24MB/s-et tudtam produkálni.
DE ezeket az értékeket ami nagyon durván befolyásolta a router elhelyezkedése...És ez nem vicc... De nem a klienstől való vízszintes elmozdítás, hanem a függőleges elhelyezkedés.
A két laptop egy kb 70-73cm magas asztalon van. Ha a gépekkel azonos szintre tettem vagy magasabbra akkor a fenti értékek feleződtek!Amint leraktam a földre egyből jöttek a fenti értékek ráadásul egyik mérési pontként egy szekrénybe is beraktam a jelenlegi wdr3600 mellé ami szintén az asztal szintje alatt van...
Tehát összefoglalva azt tudom elmondani, hogy az AC-s kliensem nagyon nem szereti a 860L-t akárhová is teszem. Az N-es kliens éppen karcolja azt a szintet amit a WDR3600-al most tudok de csak akkor ha lerakom az asztal szintje alá.
Kiemelném, hogy engem csak az 5Ghz -es AC-s teljesítmény mozgatott... Ami egyébként gyári FW-vel meg is van... de akkor nincs LEDE...
( Meg elég gagyi a gyári FW. WPA2-t nem is lehet beállítani...stb.)Mivel a SoC nagyon erős és még időben vagyok ezért alszok rá egyet, mielőtt kitalálom a sorsát... Ami bizakodásra ad okot, hogy még adott a lehetőség, hogy javíthatnak rajta... De az is lehet, hogy nem. Meg ki tudja mikor. Még mindig azt gondolom, hogy ez egy jó kis gépezet, csak sajnálom, hogy elcsúszik a szoftveres oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
sutszi
veterán
válasz
vargalex #197 üzenetére
A gyári FW-vel 400Mbps jött át...a 7260-as kliensen. (Hálózati fájlmásolás)
Ezért zárnám ki a külső zavarást...
-
vargalex
Topikgazda
Az más. Én csak speedtestet néztem (240 Mbps-es netem van).
Ahogy privátban írtam, az mt76 folyamatos fejlesztésnek örvend, úgyhogy még bármi lehet belőle. Ráadásul Felix közvetlen kapcsolatban van az MTK-val, úgyhogy mindenre megvan az esély. Esetleg érdemes lehet jelezni a problémát itt.Alex
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy 7260-ra elég sokan panaszkodnak, hogy a vétele vmi borzalmas+a driverek se a legjobbak.
7265 elvileg jobban teljesít, de az meg a win 10-el nem érzi jól magát a jelenlegi driverekkel..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest