- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
-
PROHARDVER!
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
A látszat csal... Az erős SoC szerintem nincs közvetlenül összefüggésben az USB használatával. A VPN ugyanúgy igényli azt ha nem 1/1-et szeretnék átvinni... Ami a wifi-t illeti, eddig csak a 2.4GHz gyengélkedése volt téma ami számomra teljesen elfogadható körülmény. Mivel csak a telefonokat tartom ezen a frekvencián. Az AC-s segesség és stabilitás már annál inkább fontos volt. De erről pozitív tapasztalatok voltak. Ráadásul önmagában a gyári szoftver alatt nincs probléma ezzel... Tehát még azt sem lehet mondani, hogy a kliensek, vagy a környezeti zavarok okozzák a gyenge teljesítményt. A problémát itt a LEDE alatti kiforratlanság jelenti. Hogy ez most driver, vagy valami más azt nem tudom. Ha azt a szintet sikerülne elérni ami vargalexnél tapasztalható, akkor megtartom az eszközt. Ha mégsem sikerül akkor elállok a vásárlástól. Ezért vettem meg neten keresztül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest