Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
-
melega
őstag
Na srácok megvan a Cesar kocsija az összes bunyós küldetést teljesítettem:
Megvan a halálos iramban kocsikat is nyertem vele, képem látható nő vágyát teljesítettem benne:
Megvan a Judi románc női karakterrel/
férfival nem lesz románc ő leszbikusA Ward románc is megvan ő nyomozó, de arról megfeledkeztem képet csinálni. -
-
A legelső kommentben ott volt mi a topik lényege. Kérlek Titeket, fáradjatok a hivatalos Cyberpunk 2077 topikba az ilyenekkel. Egy-két mondatos élménybeszámoló screenshot mellé OKÉ, de még side mission-ből se osszunk már meg ismertetőt ha lehet ilyet kérni.
Köszönöm!
-
Armatura
tag
válasz
ForRedGlory #183 üzenetére
Ismerem
-
melega
őstag
A játékban megvannak a legjobb városi sportkocsik:
Annyi hogy a játékba néha hiába ölöm meg a kiberpszichot/altatom el, szerzem meg a szilánkot, néha 2., 3. próbálkozásra azt írja utána hogy vizsgáljam át a helyszínt.
Annyi hogy Pacifica, a valentínok területe és a belváros területe a kocsivásárlástól eltekintve meg a grafiti kereséstől eltekintve teljesen kipucolva.
Az zavar a legjobban hogy hiába ölöm meg a kiberpszichót miután átvizsgáltam a helyszínt és leöltem és megszereztem a szilnákot tőle újra azt írja ki, szóval nem mindig azt hogy válaszoljak üzenetben Reginának.
Remélem ezt a játékhibát ki fogják javítani mert többszöri betöltésre belefutni már zavaró.
Amúgy még annyi hiba hogy néhány halott a levegőben, meg néha az ellenség is lebeg a levegőben de az is ritka.A rendőrségi küldetések a felsorolt területeken mind megvannak.
-
Vesa
veterán
Nem ártana ide is egy szabályozás és összefoglaló, vagy egy TG, és/vagy kérni egy Spoiler tag-et ide is, bár én annak lennék a híve, hogy minden posztot ami nem fotó, vagy annak kommentelését szolgáló poszt, azt azonnal törölni kéne, mivel van egy külön CP2077 topik Spoiler tag lehetőséggel, tehát ott minden más kitárgyalható.
-
Armatura
tag
Most látom,hogy nincs is spoiler lehetőség.
Érdekesség,a macska időnként a szoba más helyein van -
Jinxb1rd
addikt
Ha a macska megszerezhetőségéből indulok ki, akkor biztos van még a játékban jó pár elrejtett dolog. Arra se jöttem volna rá soha az életben magamtól.
Amikre még lefordítható lenne a dolog:
FF:06:B515 15 : 0 6 : 11 5
30 : 06 : 16
1 1 1 1 - 1 1 1 1: 0 0 0 0 - 0 1 1 0 : 1 0 1 1 - 0 1 0 1
-
Vesa
veterán
válasz
juliensorel #160 üzenetére
ILyeneket a dedikált CP2077 topikban beszéljetek meg please, mert ott van SPOILER tag! Gondoljunk azokra is, akik még nem játszották végig a játékot.
-
-
_ak_
addikt
Na várjál, "ezek"? Tehát több is van?
-
melega
őstag
válasz
ForRedGlory #150 üzenetére
A déli területek a bunkósbotokat beleszámítva tökre kipucolva, egy délután volt.
Következő lesz a belváros melletti rész, utána a belváros, utána ami a déli rész és a belváros között található.
Utána a Japán negyedben és Kis Kínában ami elmaradt.
Ez a 2. végigjátszásom most nővel, de az előzőben 2 románcot teljesítettem férfi karakterrel, most ötöt fogok női karakterrel.
Jelenleg városi drága sportkocsira spórolok a játékban.
Megvan a legdrágább nomád sportkocsi, a legdrágább városi motor
a nomád motor, meg egy japán kis kocsiAmúgy itt a 125 000 dolláros kocsim:
-
juliensorel
őstag
válasz
Mr.Csizmás #155 üzenetére
Az adott küldetésben történtek alapján tettem rá...
(a gits-t én ennyire nem vágom, csak a remake-et láttam és ennyi kb, nem is emlékszem rá)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
juliensorel #152 üzenetére
puppets - csak nem a bábjátékosra utalás a gits-ből?
-
ForRedGlory
félisten
-
-
pandras83
őstag
a harmadik képen azt az autót szó szerint odavágtam, nem mozdult többet
-
válasz
Mr.Csizmás #135 üzenetére
Hogyne!
Ahogy mondod, az egyik leghangulatosabb hely (nekem is). -
Mr.Csizmás
titán
kabuki negyed partján voltál már? [pozíciók linkelve] tiszta Ghost in the Shell érzés ahogy felnézel a felhőkarcolókra a putrikból, illetve a tákolt többemeletes építmények roxfort szintű lépcsőkkel.
-
-
válasz
Mr.Csizmás #128 üzenetére
Csak fotó módban, játék közben OFF, mert összefossa magát a teknika.
-
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
ForRedGlory #119 üzenetére
+1
-
ForRedGlory
félisten
Ne spoilerezzetek már bakker még offba sem. Az ember véletlenül is beleolvashat, amikor görgeti az oldalt. Nem hiszem el, hogy ebben a fotós topicban sem lehet nyugodtan képeket nézegetni. Miért nem elég a rohadt fő topicban, ahol még spoiler tag is van? Megáll az eszem...
-
melega
őstag
Szia a játék végén vannak ezek.
Én nekem például nagyon sok felkiáltójel, és kérdőjel elmaradt viszont a Japán negyedben, Kis Kínában, és a játék első negyedében megcsináltam mindent!Az elmaradt kérdőjelek, felkiáltójelek magas, mérsékelt vagy nagyon magas szintűek!
Én normál fokozaton játszom, és 70 óra játékom gyümölcse ez a képsorozat!
<spoiler>
Annyit elárulok hogy a tankos befejezéshez, az kellett hogy Panam bízzon bennem.Fő és mellékküldetések során olyan döntéseket hoznom hogy megíbzzon bennem és a végén felhívjam hogy jöjjön értem.
A mellékküldetések elő hozatalához hogy hívjon a táborba az kellett hogy a főküldetések során Panama bízzon bennem.
Az űrkabinos befejezéshez, az kellett hogy:
Rouge megbízzon bennem a Chip in mellékküldetés keretein belül és ha jó válaszokat adsz, akkor előjön a Hólyagos szerelem mellékküldetés,
ha ott is jó válaszokat adsz, a végén választhatsz hívod Rougot akkor együtt rohanjátok meg az Arasaka tornyot.A szar befejezéshez, egy mellékküldetést se kell teljesíteni, egy szerelmi románcot sem megcsinálni.Ilyenkor Hanasako Arasaka kihasznál és az ígérete második részét nem tartja be, örökre az Arasaka rabja maradsz, és rövid élet vár rád!</spoiler>
-
melega
őstag
Köszi megvannak a képeim
-
-
Vesa
veterán
válasz
juliensorel #101 üzenetére
Nekem is volt 1-2 alkalommal. NPC-k is elmerültek a betonban néha. Újratöltés megoldotta.
-
melega
őstag
A kérdésem tőletek: Kedvenc képeimet hogyan tudom megosztani, amit a Cyberpunk 2077 pcs verziójában készítettem képernyőmentéssel?
A játék Gog Galaxy paneles
1; Nem tudom hova menti!
2; Nagyon jó képeket csináltam amit szeretnék megosztani veletek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi haladó szinten
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest