Új hozzászólás Aktív témák
-
invisible13
csendes tag
Üdv újra mindenkinek!
Akinek a képernyő kikapcsolása utáni wifi-ről való lecsatlakozás a problémája, azoknak az Advenced Wifi Lock nevezetű program, mely a Play Store-ból ingyenesen eléhető, megoldás lehet. Beállítása után a Wifi nem kerül alvó állapotba, így az összes értesítés megérkezik zárolt képernyő mellet is.
A Youtube-ra alternatívaként a TubeMate nevű alkalmazást ajánlom, amivel nem csak stream-elni lehet a videókat (természetesen a kiválasztott minőségben), hanem akár le is tölthetjük.Akiknek játékokkal van problémájuk, lehetne tudni, hogy mely címek azok?
-
invisible13
csendes tag
Kedves geloczigeri!
Látom nagyon képben vagy a témában, ezért hozzád fordulnék segítségért!
Nekem is van egy ilyen Cube csodám. Az Arctablet féle v1.05 rootolt Android 4.1 szoftverrel felvértezve. Az "alkalmazások telepítése ismeretlen forrásból" bekapcsolva. A problémám az, hogy amikor telepítek sd-ről egy apk-t, majd a hozzá tartozó adat mappát (ami általában .com-al kezdődik) bemásolom a megfelelő helyre (Android/data), az alkalmazás indításakor így is le akarja tölteni az adatokat újból a netről. Jelenleg a GTA 3-ról van szó, de próbáltam mással is. Mi lehet a gond?A választ előre is köszönöm!
(U.i: valahol olvastam, hogy az adatokat egy "Obb" mappába kell másolni, ezt is próbáltam, de így sem jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest