Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• invisible13

csendes tag

Üdv újra mindenkinek!
    Akinek a képernyő kikapcsolása utáni wifi-ről való lecsatlakozás a problémája, azoknak az Advenced Wifi Lock nevezetű program, mely a Play Store-ból ingyenesen eléhető, megoldás lehet. Beállítása után a Wifi nem kerül alvó állapotba, így az összes értesítés megérkezik zárolt képernyő mellet is.
    A Youtube-ra alternatívaként a TubeMate nevű alkalmazást ajánlom, amivel nem csak stream-elni lehet a videókat (természetesen a kiválasztott minőségben), hanem akár le is tölthetjük.

Akiknek játékokkal van problémájuk, lehetne tudni, hogy mely címek azok?

• invisible13

csendes tag

Kedves geloczigeri!

Látom nagyon képben vagy a témában, ezért hozzád fordulnék segítségért!
    Nekem is van egy ilyen Cube csodám. Az Arctablet féle v1.05 rootolt Android 4.1 szoftverrel felvértezve. Az "alkalmazások telepítése ismeretlen forrásból" bekapcsolva. A problémám az, hogy amikor telepítek sd-ről egy apk-t, majd a hozzá tartozó adat mappát (ami általában .com-al kezdődik) bemásolom a megfelelő helyre (Android/data), az alkalmazás indításakor így is le akarja tölteni az adatokat újból a netről. Jelenleg a GTA 3-ról van szó, de próbáltam mással is. Mi lehet a gond?

A választ előre is köszönöm!

(U.i: valahol olvastam, hogy az adatokat egy "Obb" mappába kell másolni, ezt is próbáltam, de így sem jó)

Új hozzászólás Aktív témák