- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Testreszabható Simply NUC mini PC Raptor Lake-kel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 12VHPWR-rel érkezik a kilowattos határra a SilverStone kompakt tápegysége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
IPS ennyi pénzért? haha.
-
Alaplapvevő
csendes tag
Elkapkodták, hiány termék sajnos, nekem is kellett volna 3-4 db.
-
Chiller
senior tag
Nocsak, ide bezzeg sikerült rendes (=nekem pont megfelelő) teljes méretű billentyűzetet rakni. Milyen érdekes
Amúgy is szép darab, és a mobil 4090 már kb. hozza egy asztali 3070-es sebességét, nem rossz, bár ha már 240Hz panel, elég lett volna FHD is, azért nem olyan gyors az a VGA.
Csak hát ennyiért, és ilyen hőfokokkal, és panellel. Na meg azért dukált volna bele az 1x4TB vagy 2x4TB SSD. Persze egy szaros MSI két és fél milka 2x1TB SSD-vel, szóval végülis miért ne. KÉNE.
-
Rossi
addikt
Ennél jóval kevesebben van összesen a Thinkpad X1 Carbon-om és játékra XSX és 65" 4K TV....
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
KISDUCK
addikt
Nem tudom melyik viccesebb, az hogy 2 millióért műanyag a palmrest vagy hogy a 4080-at laptopban már 4090-nek hívják.
-
Nem kell ez sem!
Clevo P751TM1 i9-9900K, 64GB 2666Mhz, 2TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, Nvidia Geforce PNY RTX 3080 Ti (desktop 350W)
-
Sidorovich
senior tag
Ennyi erővel az is releváns, hogy ezért a pénzért már több mint 3 tonna narancsot kapsz.
Ha az embernek egy erős (i9+RTX4090), bővíthető (SSD és memória csere), de még valamennyire hordozható számítógépre van szüksége, mert mászkál, úton van, akkor nincs kisegítve azzal, hogy otthon van egy Xbox és nagy tévé, nála meg egy vékony laptop jóval kisebb teljesítménnyel és hűtéssel.
Persze a játékkonzol játékra a mai PC árak mellett már tényleg elképszető ár/érték aránnyal bír, én is azon játszom, de az XSX-et meg a 65-ös tévét nehéz magaddal vinni koliba, szállodába, haverodhoz át, bárhova.
[ Szerkesztve ]
-
ONEFREE
aktív tag
Nekem kifejtetten tetszik! El tekintve a hátsó csatlakozó kivezetés és a vízhűtés lehetőségétől és a horror árától... Letusztult darabnak mondanám.
-
háncsoló
csendes tag
A hajam az égnek áll , pedig egy szál sincs.
-
Chiller
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
végre egy 4090 ezen az oldalon
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X
-
M@trixfan
addikt
igen-igen, ahogy utána néztem 3080 fölé is megy tényleg. Amennyire nem szerettem régebben az ilyen gamer notebookokat most máshogy látom. A mostani életmódomhoz nagyon jól jönne ilyesmi. Sokat utazom autóval és több helyen van “bázis”. Munkához és az összes többi tech hobbimhoz, illetve művészethez elég jó lenne egy ilyen hordozható erőmű. A zajt utálom mondjuk ha dolgozom, de lehetne játszani a hutessel, power limittel gondolom.
twitter: MatrixfanLive
-
Chiller
senior tag
20V, 16.5A, 330 wattosat.
Itt van róla kép is, picit nagyobb, mint az én 240W-osom:
https://www.ultrabookreview.com/61998-asus-rog-scar18-review/[ Szerkesztve ]
-
Amacs
aktív tag
-
Yodafon
senior tag
2 millko?
Uhhh hol vannak mar azok az idok amikor 300k-ert vehettel magadnak csucs gepet
I'm gangsta!
-
Chiller
senior tag
-
Dr. Akula
nagyúr
"ugyan a Scar 18-ra csúcsmodellként tekinthetünk, a gépház valahogy mégsem sugározza azt a minőséget, amire számítottunk tőle"
Én pont erre számítottam.
-
Tutti Georg
csendes tag
Sitti!
-
Amacs
aktív tag
ezt használom, és be is volt állítva 60%-ra, és egy 100W-os GaN PD töltővel használva azt csinálta, hogy elkezdett merülni egészen 60%-ig, majd ott megállt, és folyton felvillant a töltés jelző sárga a terheléstől függően. a gép persze be volt lőve energiatakarékosra, úgyhogy nem fogyaszthatott 100W-ot.
Ha 100%-ra volt állítva akkor feltöltötte teljesen, akkor egy pár perc szünet, majd megint elkezdte tölteni. persze gondolom a ROG 100W PD töltővel nem csinálna ilyeneket. -
hitvanyalak
senior tag
Azt nem értem, hogy miért mindig ez a 4-5 játék kerül tesztelésre mondván az újabb játékokkal is szépen elbír a gép.
Akik ma vesznek egy ilyengépet, azok biztosan az akár 7 éves játékokkal fognak játszani? Nem az új megjelenések a vonzóak számukra, vagy a deus ex md ami nagy kedvencem amúgy, egy iparági mérőpont? Most jött ki pc-re a Returnal, a Hogwart's, a CoH 3.
Tényleg nem kötözködni szeretnék, egyszerűen nem értem.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Amacs
aktív tag
Nem tartom valószínűnek, hogy lekapcsolt gpu-val, bekapcsolt windows energiatakarékossági beállítások mellett olyan mértékű tüskéknek kellene jelentkezni, hogy ezt produkálja.
A jelenség konkrétan az, hogy amikor nem világít a töltés jelző, akkor olyan mértékben merül az akksi, mintha nem is lenne 100W betáplálás, amikor pedig világít a töltés jelző, akkor tölti az akksit, és bármit csinálok, nem is merül tovább. Kicsit olyan, mintha nem tudná kezelni az alacsony áramfelvételt PD csatlakozón keresztül. De majd megkérdezem az ASUS-t. -
tool
tag
Hihetetlen hova fejlődtek ezek a gépek. Egy éve vettünk egy rtx360-as laptopot i-7 fhd 144hz, döbbenetes, hogy mozgatja a legújabb címeket is. Ez több mint 3x árért nem nyújt annyival többet, se csodás gép az biztos.
-
Szép darab, végre rendes billzettel
-
M@trixfan
addikt
Brutális árak vannak, de a valós technológiai használhatóság hosszú távon sokkal jobb mint régebben volt. Részben azért is ilyenek az árak a gazdasági manipulációk mellett mert igazából saját magukkal versenyeznek a gyártók, nem a technológiai szükséglet diktál. Milyen brutális ugrás volt anno egy 386 és 486 között! Szóval használtan most is baromi jó gamer notit tudsz venni 3-400K magasságában. Magam is figyelem ezt a kategóriát, ár/érték bajnok sáv. Még új gépek is megmozdítanak mindent 1080p-ben szerintem.
-
gekkoXT
senior tag
1 hónap múlva szép zsíros foltos lesz ez a felület ami a billentyűzet alatt van. Mért ilyen minőségű anyagból van? Nem láttak még laptopopt amit használnak?
Az oldalán lévő nyílások is olyan csáléknak hatnak és van amelyiknek a kivágása sem pontos. -
deathcrow42
tag
Ha jól látom, 4090-s VGA van benne, úgyhogy ez +800 ezer forint kéremszépen az előző genhez képest
@Wombath: előírták, hogy nem írhattok véleményt az árról? Direkt meg kellett néznem a kis táblában, mennyibe került.
[ Szerkesztve ]
http://frostshock.eu/
-
Darth_Revan
veterán
2 millió Forintos műanyag gép amiben a hűtés még mindig olyan gyenge, hogy 95C-ig is képes elengedi a procit...gratulálok.
Hihetetlen, hogy ezekben a BGA gépekben ennyi év után sem képesek megoldani a túl pici hátés átadási felületet és 95C-ig is képes elmenni. -
MaxxDamage
nagyúr
válasz
Darth_Revan #43 üzenetére
Igen, ebbe (is) már elkélne egy minimum H2O-s hűtés...
Clevo már arra felé halad ahogy elnéztem pár (Flagship) modelljét◄►Clevo® X170SM-G *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super MXM 200W+*7TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
M@trixfan
addikt
válasz
Darth_Revan #43 üzenetére
Vagy az is lehet, hogy iparági tapasztalat van a félvezető és a forraszok élettartamát tekintve és engedik ilyen tartományban üzemelni. Apple is igen magas hőmérsékleteket enged az SOC-nak. “2 millió Forintos műanyag gép”, na igen van egy pikantériája a dolognak az biztos…
-
KISDUCK
addikt
válasz
M@trixfan #45 üzenetére
És az apple az aki ugye szeret mindent egybe forrasztani és igyekszik tenni az ellen hogy otthon vagy nem partner szervíznél megjavítsák az emberek a gépeiket és egy 20$-os javítás helyett verjenek el 1000$-t minimum javításra garancia után vagy vegyenek egy új gépet. Tapasztalat biztos van csak nem valószínű hogy a tartós gépek gyártása során.
-
KISDUCK
addikt
válasz
peugeotmate #47 üzenetére
Hello, it's me. I was wondering if... (üzeni Adele a 2015-ös sláger listákról)
Gondolom sok hírt nem olvastál az "apple right to repair" dologgal kapcsolatban.
-
rdmftw
tag
válasz
MaxxDamage #44 üzenetére
a külső csatlakoztatós vizhütésre gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ASUS gamer notebookkínálatának topmodellje a legújabb hardverrel igyekszik sebességben a maximumot hozni.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Star Trek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Új Razer Blade Gamer AMD Rysen9-6900HX 16RAM/1TBSSD/GeForce RTX3070Ti 14,1"FULL HD IPS 165Hz
- HP Spectre 15" X360, garanciaval, i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/4K OLED IPS TOUCH/Toll
- ThinkPad T14s üzeti utrabook, üzletből, Lenovo garancia, Intel Core i5-10310u/16RAM/512SSD/FHD IPS
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Dell Latitude E5270, E5470, E5570 Zsír Új Gyári Akkumulátor 6MT4T
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest