Új hozzászólás Aktív témák
-
Újoncka
aktív tag
válasz
DeltaPower #730 üzenetére
Köszönöm ez is egy működőképes remek megoldás
De az első egyszerűbb egy picitKöszi mindenkinek a segítőszándékot
-
Újoncka
aktív tag
Nem értek hozzá ez a nagy büdös igazság!
Elég fontos lenne hogy megoldjam
Nem feltétlen háttérből lehetne keretből is
lényeg hogy a szövegdoboz széle olyan legyen mint egy fotó negatív széle!
Nem kell hogy teljesen kitoljam az oldalára elég ha a szövegdoboz oldalára kerül!
Azt mondták az okosok hogy csináljak két képet és css-ben igazitsam egy fix szövegdoboz oldalához na most az oldalt lefixáltam 850px-ben de sehogy se tudom a képeket életre hívni
a szin keretet tökéletesen illeszti azzal nem is lenne gond csak nem szín kell hanem kép kéne -
Újoncka
aktív tag
Sziasztok kéne nekem egy kis segitség:
adott egy oldalam aminek van egy meghatározott közepe:
azt szeretném ha kb igy festene:KÉPBackgroundal oldottam meg eddig 1024x768-ig jól szuperál a helyén van de nagyobb felbontásban elcsúszik!
Mondták hogy probáljam meg cssben a keret jobb és baloldalát megadni de sehogy se jött össze:
width: 850px;
border-bottom-width: 20px;
border-bottom-color: #FFFF00;
border-left-image: url(leftbg.JPG);
border-left-width: 40px;
border-right-image: url(rightbg.JPG);
border-right-width: 40px;a szineket tökéletesen illeszti a kerethet de hogy hogy kell a képet életre kelteni azt nem tudom a backgroundból indultam ki!
Kezdő vagyok nem tagadom de ha irdatlan nagy hülyeséggel próbálkoztam ne nevessetek ki köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest