Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
Én sem találtam semmit sem, ahonnan értékelhető tuning tanácsokat kaphatnék.
Live race...volt itt egy hozzászólásom korábban, hogy milyen jó is az, de mára megváltozott a véleményem. Szerintem, az előző hozzászólásomkor egy jó szériánál voltam, mert 19-es win streak-ig elmentem. Most már a három jónak számít. Mindegy is..
T3 kocsit most vettem meg. Kihúzom azt a tiert valahogyan, mert csak sima pénzért tudtam azutót venni, szóval live részben tuti sokan lesznek, kiknek jobb autójuk lesz(gold, vagy nyerték).Aztán a T4 talán jobb lesz, ott már kaptam egy audit, ami 3 csillagos, talán azzal majd többet érek...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest