-
PROHARDVER!
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koanla
aktív tag
válasz
4580693 #4348 üzenetére
Köszi a tanácsokat Neked és popeye-nak is. Végül egy Astronomik UHC lett, következő körben jön az OIII majd.
Sokat nem tudtam vele nézni, mert - eggyel feljebb is kérdezi a kolléga - a Hold már egyre fényesebb, meg elég hülye idők is voltak. Látszik a különbség azért még így is szűrővel és anélkül között. Azt nem tudom, egy kevésbé fényszenyezett helyen hozna-e még bármi pluszt. De ezt majd tavasz, kora nyár körül megnézem; addig még biztosan nem fogok kitelepülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest