- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Elég régóta nyomják már ezek a csicsóniék(?), úgyhogy emiatt nincsenek fenntartásaim, a sznobságból meg szép lassan kinő az ember (:csak MS naturalt, csak MS naturalt!) - de elégedett vagy vele? (Persze, nem akjánlottad volna.)
Amúgy ez a téma másokat is érdekelhet szerintem és nekik lehet, hogy ez megoldás, ha a topic indítójának (bocs, csak a logódra emléxem, az édi) nem is... Csak az OFF-olás végett mondom. Szal szerintem ez elég ON. És köszi mindenkinek! -
morzsol
aktív tag
Hali Keitaro!
Jó tudni, hogy a répánál csak létezik jobb megoldás is!
Még nem nagyon vizsgálódtam a billentyűk között, de árulnak külön független billentyűzetet is tapipaddal? Milyet és kb. mennyiért (nagyságrend), és persze mennyire jó minőségű?
Az a baj, az egérrel, hogy ugyan lehet, hogy a pc-nél nem hangosabb, de az mélyebb frekvenciájú és főleg folyamatos(!) zajterhelést jelent. Ezt meg lehet szokni. Egy idő után már nem halljuk, ha dolgozunk vele.
De az egér! Kis hülye éles hangján cincog, cincog - pláne, ha soxor kell egymás után klikkelni... nem tudom elg óvatosan csinálni!
/Más : ma láttam e gy siemens...996F monitort. Egy LGF700b mellett, kissé távolabb meg egy s. 763MB volt. Ua. futott rajtuk. Nem tudom, hogy nagy szentségtörés-e, de... az LG-nél kontrasztosabbnak tűnt, meg kellemesebb színek, a 763-nál pedig élesebb(?)nek- élőbbnek. De nagyon nehéz ezeket ennyi idő alatt megfogalmazni! Kellemes volt nézni, és egész élőnek tűnt. (Felette egy sima 900B volt, az a tükröződések miatt nálam leverte.) Persze elosztódobozon egy korában...
Hát, a méret, az ár, meg a frissítés, meg a kellemes színek... épp megfelelne.
Nekem fotószerkesztésre, meg grafikai akármikhez kellene. Nagyon ciki?
Van egy ilyen siemenses topic, ha van róla véleményed, oda is írhatsz, hogy ne keveredjünk. -Szia!/ -
morzsol
aktív tag
Én is kerestem ilyen egeret, de csak répát ajánlottak... az alvók fülébe.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest