- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen scannert vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
MS Natural szerintem ritka pocsék egy cucc

Legalábbis ez után. MS Naturalon valahogy picik a gombok, meg elég hülye kialakítása van. Persze lehet, hogy csak nagyon hozzászoktam ehhez. A tágabb véleményem róla az, hogy :
A tapipadot biza szokni kell, és nem ezzel fogsz Quake bajnokságot nyerni, szvsz fps-re totálisan alkalmatlan. Általános win használatra jó, de egy görgős egér kényelmesebb sokkal (persze tudom, az kattog). Egyébként nem rossz a tapipad, csak nem praktikus.
A billentyűzet résszel egyébként nagyon meg vagyok elégedve. Szerintem miután hozzászokik az ember ezen sokkal jobban lehet gépelni, mint az átlag billentyűzeten. Legalábbis nekem, és egy barátomnak aki ugyancsak ilyet vett anno, ez jött le. Hátránya, hogy most úgy érzem a normál billentyűzeten nem tudok ilyen jól gépelni
Viszont itt csendes dolgokról szól a fáma, és hozzá kell tenni, hogy ez a billentyűzet kattog rendesen mint legtöbb társa. -
nap
addikt
Nem szep dolog, hogy en is szetoffolom sajat topikom.

Kb egy fel eve lattam ilyen billentyuzetet, aminek a csuklotarto reszebe, a kurzormozgatok ala volt beepitve tapipad. Az ara kb 10 volt bruttoban. A gyartojara nem emlekszem, lehet, hogy kolink...
Azert, ha lattok olyan egeret, amelyik nem kattog, csak ertesitsetek!
-
Keitaro
addikt
Hát elnézést a többiektől, hogy itt OFFolok, de nem találtam meg az említett Siemenses helyet.
Az általad felvázolt indokok egyébként azok amiért az LG és Samsung hívők mindig egymásnak esnek és sosem tudnak egyet érteni, hogy melyik a jobb.
Elosztón azért nem a legjobb nézni. Egyébként nem ciki
De jó dolog, hogy meg tudod nézni őket élőben, mert így tudsz dönteni, hogy neked melyiknek jön be jöbban a képe. (egyébként nem ciki :] )
Üdv ^^
Keitaro
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- JBL Charge 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest