Aktív témák
-
törölt tag
A további kérdéseket a Milyen egeret válasszak? című topicban tegyétek fel.
Ezt zártam.
-
dave666
aktív tag
Tud valaki ajánlani egy hangtalan egeret?
Előre is köszönöm -
Diablo18
senior tag
én veszek 1 ilyen nexust hardverkerben 5 k
asszonyt zavarja a jó öreg a4tech x7 esem kattogásamajd jó lesz éjszaka egerészni nappal kattogok tovább
-
SkyZoFrame
csendes tag
MakeSKA
Kattog http://xms.hu/apple.php?t=magicmouse ez az egér is!!!!
-
brugyu
csendes tag
valaki ezt próbálta már:
http://www.nexustek.nl/nexus_silent_mouse.htm
"...Patented Silent Switch technology..." hmm...
-
Amur
addikt
Én is kapcsolódnék a csendes egeret keresők közé!
Hihetetlen hogy ekkora technikai fejlődés mellett nem tudták még kiváltani azt a mikrokapcsolót!! -
MakeSKA
csendes tag
Azt hiszem az Apple megoldotta a problémát, ennél halkabb egér szerintem nincs, ugyanis nincs gombja...szenzoros
http://xms.hu/apple.php?t=magicmouse
...csak egy Mac kell hozzá, illetve valamennyire kompatibilis PC-vel is...állítólag, de nem találtam egyértelmű választ, így még várok mielőtt megveszem.
Szóval egy PC-s halk egér engem érdekelne nagyon!!! Hasonló probléma, a páromat zavarja, de nem azért mert felébred, hanem mert el sem tud aludni a kattogás miatt...
-
törölt tag
Ha még valakit érdekel csendes egér akkor ajánlom a Genius XScroll egeret. Alapértelemezésben nagyon hangos, de pillanatok alatt el lehet venni a hangját. A mikrokapcsolót szét kell pattintani és a benne lévő fémlemez végét le kell nyomni. Így nem olyan feszes és nincs hangja (Szinte semennyi sem). Az így kapott egértől azonban senki ne várjon túl sokat! Játékhoz használhatatlan. Nem érezni a kattintást annyira puha lett és NAGYON érzékeny. Viszont éjszakai böngészéshez tökéletes! Ha valakit érdekel részletesen mit kell csinálni akkor készítek néhány képet és feltöltöm.
Lehet hogy más egérnek is ilyen a mikrokapcsolója (Sőt szinte biztos!), de nem szedek szét még egyet ezért ajánlottam konkrétan ezt a típust. -
-
Még mindig nem létezik a halk egér?
Idegesít már ez a kattogás és a racsnis görgő.VALAKI SEGÍTSEN
-
Out
addikt
Most en hozom fel a temat, mert szombat ejszaka megorjitett az eger gombjanak a hangja. Nem talaltak meg fel a csendes egeret? :oD
-
bumper
senior tag
Na vki egy kattanás nélküli egeret tudna ajánlani?
-
Moddolás tényleg segíthet, a mikrokapcsolókat kell szétszedni ( haver megcsinálta egy Geniuson, majd kérdezek részleteket vagy ideküldöm).
-
nap
addikt
Felhozom a temat, hatha azota valaki talakozott a keresett celszemellyel.
-
Keitaro
addikt
MS Natural szerintem ritka pocsék egy cucc
Legalábbis ez után. MS Naturalon valahogy picik a gombok, meg elég hülye kialakítása van. Persze lehet, hogy csak nagyon hozzászoktam ehhez. A tágabb véleményem róla az, hogy :
A tapipadot biza szokni kell, és nem ezzel fogsz Quake bajnokságot nyerni, szvsz fps-re totálisan alkalmatlan. Általános win használatra jó, de egy görgős egér kényelmesebb sokkal (persze tudom, az kattog). Egyébként nem rossz a tapipad, csak nem praktikus.
A billentyűzet résszel egyébként nagyon meg vagyok elégedve. Szerintem miután hozzászokik az ember ezen sokkal jobban lehet gépelni, mint az átlag billentyűzeten. Legalábbis nekem, és egy barátomnak aki ugyancsak ilyet vett anno, ez jött le. Hátránya, hogy most úgy érzem a normál billentyűzeten nem tudok ilyen jól gépelni
Viszont itt csendes dolgokról szól a fáma, és hozzá kell tenni, hogy ez a billentyűzet kattog rendesen mint legtöbb társa. -
morzsol
aktív tag
Elég régóta nyomják már ezek a csicsóniék(?), úgyhogy emiatt nincsenek fenntartásaim, a sznobságból meg szép lassan kinő az ember (:csak MS naturalt, csak MS naturalt!) - de elégedett vagy vele? (Persze, nem akjánlottad volna.)
Amúgy ez a téma másokat is érdekelhet szerintem és nekik lehet, hogy ez megoldás, ha a topic indítójának (bocs, csak a logódra emléxem, az édi) nem is... Csak az OFF-olás végett mondom. Szal szerintem ez elég ON. És köszi mindenkinek! -
Panther
HÁZIGAZDA
FCC ID-ből kiderül a gyártó...
http://gullfoss2.fcc.gov/prod/oet/cf/eas/reports/GenericSearch.cfm -
nap
addikt
Nem szep dolog, hogy en is szetoffolom sajat topikom.
Kb egy fel eve lattam ilyen billentyuzetet, aminek a csuklotarto reszebe, a kurzormozgatok ala volt beepitve tapipad. Az ara kb 10 volt bruttoban. A gyartojara nem emlekszem, lehet, hogy kolink...
Azert, ha lattok olyan egeret, amelyik nem kattog, csak ertesitsetek! -
Keitaro
addikt
Hát elnézést a többiektől, hogy itt OFFolok, de nem találtam meg az említett Siemenses helyet.
Az általad felvázolt indokok egyébként azok amiért az LG és Samsung hívők mindig egymásnak esnek és sosem tudnak egyet érteni, hogy melyik a jobb.
Elosztón azért nem a legjobb nézni. Egyébként nem ciki
De jó dolog, hogy meg tudod nézni őket élőben, mert így tudsz dönteni, hogy neked melyiknek jön be jöbban a képe. (egyébként nem ciki :] )
Üdv ^^
Keitaro -
morzsol
aktív tag
Hali Keitaro!
Jó tudni, hogy a répánál csak létezik jobb megoldás is!
Még nem nagyon vizsgálódtam a billentyűk között, de árulnak külön független billentyűzetet is tapipaddal? Milyet és kb. mennyiért (nagyságrend), és persze mennyire jó minőségű?
Az a baj, az egérrel, hogy ugyan lehet, hogy a pc-nél nem hangosabb, de az mélyebb frekvenciájú és főleg folyamatos(!) zajterhelést jelent. Ezt meg lehet szokni. Egy idő után már nem halljuk, ha dolgozunk vele.
De az egér! Kis hülye éles hangján cincog, cincog - pláne, ha soxor kell egymás után klikkelni... nem tudom elg óvatosan csinálni!
/Más : ma láttam e gy siemens...996F monitort. Egy LGF700b mellett, kissé távolabb meg egy s. 763MB volt. Ua. futott rajtuk. Nem tudom, hogy nagy szentségtörés-e, de... az LG-nél kontrasztosabbnak tűnt, meg kellemesebb színek, a 763-nál pedig élesebb(?)nek- élőbbnek. De nagyon nehéz ezeket ennyi idő alatt megfogalmazni! Kellemes volt nézni, és egész élőnek tűnt. (Felette egy sima 900B volt, az a tükröződések miatt nálam leverte.) Persze elosztódobozon egy korában...
Hát, a méret, az ár, meg a frissítés, meg a kellemes színek... épp megfelelne.
Nekem fotószerkesztésre, meg grafikai akármikhez kellene. Nagyon ciki?
Van egy ilyen siemenses topic, ha van róla véleményed, oda is írhatsz, hogy ne keveredjünk. -Szia!/ -
Keitaro
addikt
Nem pont a téma, de milyen géped van, hogy az egér a leghangosabb?
-
Keitaro
addikt
Ez jó kérdés. Nekem olyan van, hogy a billentyűzet csuklótámaszába van építve. De szerintem kell, hogy legyen külön is. De biztos lehet kezdeni valamit magával a mikrokapcsolóval is. Barátom A4Tech egerének a jobb gombja pl működik, de nem kattog. Egyébként nagyon idegesítő, mert úgy érzem mintha nem nyomtam volna le a gombot
-
törölt tag
moddolni kell az egeret is!
kisebb feszt neki, parafat meg passziv hutest -
MUŁĐER
addikt
Halk egér a DÖGLÖTT egér!!! (üsd agyon ha kaparászik!)
-
Jano
senior tag
Hát nem tudom egy egér kattintásra nem ébred fel senki szerintem egy hangos PC-re viszont már lehetséges.
-
Keitaro
addikt
Tapipad és bal katt helyett kétszer hozzáérni a tapipadhoz (=kattintás)
-
morzsol
aktív tag
Én is kerestem ilyen egeret, de csak répát ajánlottak... az alvók fülébe.
-
nap
addikt
Sziasztok!
Csendes egeret keresek ejszakai netezeshez. A szilikonos billentyuzet nagyon bejott, mar csak az eger kattogasa zavaro.
Tudtok ilyen parameterrel rendelkezo, magyarorszagon beszerezheto egeret?
Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest