Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Akkor tartsd meg. Azt semmi nem tiltja.
De lehet, hogy jobb is most eladni, mert eléggé medveszag van, lehet, hogy most évekig nem éri el a korábbi szintet. Vagy épp soha...
Egyébként meg amíg a jelenlegi tőzsdéd engedi, hogy matass vele és még nincs végrehajtási rendelet se, akkor tojni rá. -
KMT
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Alapvetően nem a legjobb idő most venni. Az biztos, hogy olcsóbban fogsz tudni venni középtávon. Lehet, hogy magasabb árfolyam is lesz még. BTC-nél lehet, hogy lesz 120k, vagy akár még több ebben a ciklusban, de lefelé biztosan lesz még 70-60k körül, de simán lehet, hogy lejjebb is. Lefelé most több esély van, mint felfelé szerintem (nem számítva ide a következő ciklust, ha lesz).
Altoknál ugyanez csak nagyobb amplitúdóval. Én most már csak BTC-t vennék, ha nagyon viszketnék.
Esetleg rövidtávú spekulációra altot. -
KMT
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi. Nekem a konzultáció szoba a vége.
-
KMT
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi. A konzultáció csatornáig jutottam. Gondolom, a többi részt csak az látja, aki "vásárolt" tőlük.
-
KMT
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Ez korlátozott csoportnak tűnik.
-
KMT
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Ez az 1000 euros macera mire vonatkozik pontosan? Gondolom kripto váltásra nem, de két tárca közötti küldésre igen? Ha utóbbi, akkor hogyan akarják beazonosítani mondjuk egy hadver tárca tulaját?
Vagy netán a kriptovilágból származó kiutalásokra vonatkozik?
-
KMT
addikt
-
KMT
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Amikor írtad, is akörül volt.
-
KMT
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Akkor nem lesz beleszólása, hogy az amerikai vagy bahamáki eljárásban marad-e. Már, ha ugyanarról a szavazásról beszélünk.
-
KMT
addikt
válasz
LuckyL
üzenetére
Bikapiacban még sosem ment a 200as mozgóátlag alá az ár. Mire medve lesz, addigra meg még magasabbak lesznek ezek az értékek. Ugye minden medvepiac alja egyre magasabb.
Ha alá menne, az azt jelentené, hogy borult az egész, eddig működő négyéves szisztéma. Akkor bármi lehet. -
KMT
addikt
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
10-20e-t már nem fogunk látni.
-
KMT
addikt
válasz
LuckyL
üzenetére
Az rendben van, kis tesztösszeget küldtem már. Azért írtam, hogy a hosszú távú kockázatait nem látom át. Ledgeren nem az eth, hanem az arb tárcába került így az eth. Kérdés, hogy X év múlva innen mozdítható lesz-e, ha az arb network mondjuk már a múlté lesz. Vagy ilyesmi egyéb kockázatok.
-
KMT
addikt
-
KMT
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Esélyes. A néhány hónappal ezelőtti kroll hekkelésből szerezhették meg a címeket. Egyébként tök jól fel van építve, sokkal nehezebb fogást találni rajta, mint egy gagyiul megírt magyar nyelvű csalós emailen. Még az email alján lévő kroll-os hivatkozások is valósak. Amúgy egy ftx logós oldalra visz, ahol a tárcádhoz akar majd csatlakozni. Annyi baki van, hogy a böngészőben a lap címe Blockfi maradt, ott nem írták át ftx-re.

-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest