- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- SSD kibeszélő
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
>Borisz<
üzenetére
HI!
g220-as :- ))) megertem egyszeruen imadtma aszt amoitort, mikor mindekiorjongott a lg flaronokert akkor ajanlagattam mindenkik hogy nezzenmeg egy ijjet:- )))
udv
neduddki
p.s. asztam jottek szep sorba nec-eim... utanan mondtam hogy aki cak tehet nezzen meg egy ips... de az amr mas teszta:- ))) -
penene
őstag
válasz
>Borisz<
üzenetére
ponyvanyelven az értelme: az hogy milyen gyorsan tud új képet csinálni a monitor.
13 ms az azt jelent, hogy 1 váltás (pl. b2b feketéből feketébe) ennyi időbe kerül.. ebből ki lehet számolni 1 sec alatt: 1/0.013 = 76 képet tud elvileg (az olyan, mintha crtben 75 képfriss, Hz)..
ez főleg akkor jó, ha valami fps játékot nyomsz, és kell hogy lásd a sok változást folyamatosan...
A poén az, hogy ilyen paraméterekkel, amit írtam, simán kéne mennie, azért is isteníti mindenki ezt a modellt, de vhogy nagyon nem megy.. és a tulajok asszondják hogy király meg minden, én meg azt látom hogy gáz..
Attól félek, hogy lehet gyári hiba, bár annak nagyon kicsi a valószínűsége, nagyon nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest