- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- SSD kibeszélő
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- VGA hiba
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mixyboy
tag
Na csá!
Nálam is jelentős sprórolást jelentett a TFT megvétele! De sikerült, és nem bántam meg 120-at kiadni, egy ilyen szép nagy monitorra, és nem agyondizájnolt, hanem finoman szép vonalakkal megáldott, minden célra megfelelő... /LG L1710S/
Nyomom a CS-t, még olyan nem volt, hogy mögélőttem volna, mert elmosódott!Még nem láttam rajt elmosódást (csak scrollnál észrevehető)... illetve láttam rajt, de szerintem az egyáltalán nem zavaró!
De akinek a tökéletes kell, az egyelőre télleg n@gyonjó CRT-t vegyen, vagy várjon még egy icipicit...
Egyébként ~2 hónapja olvastam egy cikket, miszerint Samsung kifejlesztette a 0ms-os TFT monitort? Mikor lesz ebből vmi, legalább vmi bemutató, mert a cikkben csak annyi volt, hogy kifejlesztette!
És egyetértek szasza_1-gyel!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- SSD kibeszélő
- Temu
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Xbox One
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest