- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_zs
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a topicot és még nem tudok dönteni!
Arra lennék kiváncsi -aki hallotta már mindkettőt-, hogy a creative-on hallatszik e az a 100W plusz, amivel erősebb?
Légysui mielőbb válaszoljatok... -
lajo
senior tag
Helló! valaki nem tudja hogy most hol a legolcsóbb ez a cuccos? Mármint a logitech. Helyet (mm) vagy neten olyan oldalt ahol vidékre kihozzák valaki linkeljen léci. Az edigitalon 35 annál mintha jobb árakat is olvastam volna itt.
-
smc_
tag
válasz
Csabesz_45 #188 üzenetére
AMP Comp. -> SB Live! 7.1 -> 6026 HUF
-
Protezis
őstag
válasz
Csabesz_45 #188 üzenetére
Én se ma sok csatornáért vettem Audigy2-őt. De sajna nincs (vagy csak én nem találtam) jó minőségű sztereó hangkártya. Én 8-ért vettem meg az Au2-őt, bár használtan.
6900-ért Live!... te tudod... -
Csabesz_45
csendes tag
válasz
Protezis #186 üzenetére
Szia, az a baj hogy nekem nincs igazán szükségem sok csatornás hangkártyára úgy is csak 1-2 kimenetet használok. De lehet hogy majd rászánok 1 kis pénz most néztem 1 listán Live 7.1-et 6900 Ft-ért. ettől többet nem hiszem hogy adni fogok érte az Audigy-vel meg uncsim csak szívott.
-
smc_
tag
válasz
Csabesz_45 #185 üzenetére
Hello!
Nekem egy középsz*r SB Live 7.1-em van illetve egy alaplapi recsegde (nForce / NEM SoundStorm!). A különbség ég és föld, pedig nem vagyok audiofil. Ha tehetném én is legalább egy Audigy 2-t vennék de amióta megvettem a Z-2300-at nincs egy vasam se... -
Protezis
őstag
válasz
Csabesz_45 #185 üzenetére
4-5000 forintért kapsz itt a piacon Audigy-t. Live!-ot meg 3k-ért. Egy ilyen hangrendszer megérdemel egy ilyen szintű kártyát. Szerintem nem bánod meg.
-
-
Protezis
őstag
válasz
Csabesz_45 #182 üzenetére
Én ajánlom neked, hogy cseréld le legalább egy Live!-ra azt a realteket.
-
rhonin
senior tag
válasz
Csabesz_45 #182 üzenetére
Én 24k-ért vettem a 250d-t ugyhogy akkor ezek szerint olcsóbb volt a z-2300-nál.
-
Csabesz_45
csendes tag
válasz
Protezis #179 üzenetére
Amúgy én is amikor elkezdetem THX-es pc hangszórók után nézni ezt a kettőt találtam jónak ami szóba jöhetett, végül a Z-2300-ast vettem mert olcsóbb volt (29k) és úgy külsőre is kellemesebb a formája. Az anyagot nem igen spórolták ki belőle mert van benne vagy 15 kg. A hangkártyám integrált Realtek ALC850 7.1 (Asus k8n deszka). Alapzaj akkor jön meg ha feltekerem úgy 80%-ra, de ez attól is függ szerintem hogy milyenek a hang beállításai, estleg mennyire van előerősítve vagy a hangjel fel van erősítve.
Creative-ot nem nagyon hallottam élő csak egy 2.1-est de nem volt azzal semmi baj. -
oyster
csendes tag
válasz
Csabesz_45 #178 üzenetére
nem hinném, hogy erősebb lenne...
-
Protezis
őstag
Próbáltam nem fikázni a creative-ot, logitechről is mondtam pár negatívumot.
Úgy jött ki a lépés, hogy kis időn belül hallotam mindkettőt, és nekem a logitech hangja sokkal jobban tetszett. Ez az én véleményem. (ráadásul érveket is írtam)
Te meg vagy elégedve vele, ez a lényeg. Te hallgatod azt, nem én
Csabesz_45: Eléggé laikus vagyok a témában, de azt azért tudom (és tapasztaltam is), hogy a THX a PC-s hangrendszereknél valóban számít, de hogy ennél nincs jobb, azt nem mondanám. -
Csabesz_45
csendes tag
válasz
Csabesz_45 #177 üzenetére
Szia szerintem a THX minődítési hangfalaktól nem nagyon van jobb úgyhogy egyik típúst se lehet fikázni a logitech jobban néz ki a creative meg erősebb ennyi a különbség meg az áruk.
-
rhonin
senior tag
válasz
Protezis #175 üzenetére
Nincs semmi baj csak találkoztam az it-n még ujonc rangu koromban pár olyan gyerekkel akik majdnem elvették a kedvemet a forumozástól. ezt a logitechet még nem hallottam de szivesen meghallgatnám vagy összehasonlítanám a kettőt. nem azt mondom hogy a 250d az isten mert korántsem az de szerintem az árához képest nagyon is jó. ( 24000ft ) ennyiből még somogyis hangfalakat is nehezen tudsz összerakni.
-
rhonin
senior tag
Nem tudom miért kell leszólni a creativeot. Nekem nagyon bejön a hangja. Aki meg ennyire vájtfülü az vegyen Yamaha erőlködőt meg mission hangfalakat stb. Szerintem aki ilyen árkategóriában vesz 2.1-es hangfalat számítógép mellé az ne várjon még megközelítőleg se akkora minőséget mint a feljebb írt cucctól. ez az én véleményem. amugy az én 250d-mnek sincs semmi alapzaja csak ha fullra feltekerem és közelről hallgatom a hangfalakat tök kussban. ennyi volna szevasztok.
-
f_sanyee
senior tag
Csak estére ma hozták meg a Z-2300am úgyhogy még nem nagyon tudtam neki küldeni mert itthon van az edész család
Eddig nagyon tetszik a cucc, csak zenét halgattam vele de az marha jól szól (főleg a 2x30W-os eldzsi hi-fi után), a mély hangokat nagyon nyomja, pedig a SoundTouch bass potiját levettem min-re mert soknak találtam. Úgy érzem nem lesz nehéz hozzászokni!
a kábelek lehetnének vmivel hosszabbak is, a sateliteké és a soundtouchét is...
végül 36K-t kellett fizetnem érte.
jah amugy egy audigy ls hangkarival hajtom, nem a legújabb de az integrált ac97-től 100x jobb! -
f_sanyee
senior tag
Ma sikerült megrendelnem egy Logitech Z-2300-at. Mongyuk az ára elég húzós lesz 38K, de itt vidéken ennél nem tudtam olcsóbban rendelni, egy másik boltba volt 39,4K-ért ahol a Creative MW 250D 42-be került....
Szerdán megyek érte, állítólag akkor meglesz. Már nagyon kiváncsi vagyok hogy mit tud a cucc, remélem nem fok csalódni. -
Protezis
őstag
1. A monitor csak teszt volt
2. A mélynyomó elhelyezés szempontjából legjobb, ha az asztal alatt van. A gépem az asztal mellett van. Kb 40 cm távolság + 1 bútorlap van a kettő között. Szerintem (és mások szerint is) ez nem a ''bőven belefér'' kategória.
3. Ki az, aki feltesz még ilyen hülye kérdéseket? -
Protezis
őstag
Logitech negatívum:
A mélynyomó nincs mágnesesen árnyékolva, a monitorhoz 25-30 cm-re már elszínezi azt.
Meggondolandó, érdemes -e közel tenni a géphez (hdd). Ez a ''feature'' nagyon nem tetszik -
smc_
tag
Hali!
Pont jó helyre írtál!Én karácsony előtt kb. egy héttel vettem egy Logitech z-2300-at a mistr*lban 29K-ért. Egy kicsit féltem is, mert ugye náluk a gari kényes téma, plusz a város másik végén lakom (szervíz) és ezt a 15 kilós szörnyeteget BéKáVén cipelni nem egy álom. Ellenben eddig megérte!!! Nem tudom miért olcsóbb, de amit én kaptam az hibátlan darab, gyönyörűen szól. Rejtett hibákról nem tudok (még... remélem ez így is marad). Szóval szerintem megéri, persze azért csodát ne várj 30K-ért, de ennyit pont megér.
-
Windex
tag
Hellosztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a logitech z-2300-nak milyen rejtett hibái lehetnek? Ezt az okból kérdezem, mert most láttam a M*istral-ban 29K-ért és felkeltettem az érdeklődéseme, hogy hogyan tudják ilyen olcsón adni. Eddig minden boltban ahol néztem 34-36K közt volt az ára. Nemsokára be akarnék ruházni egy ilyen kis csodára, mert a régi Samsung sms-5100-em már haldoklik. Tehát megéri kiadni azt a plussz 5-6K-t, hogy biztos garanciám legyen vagy megbízható a cucc? Eddig minden logitech cuccom jól működött.
Ez elég hosszúra sikerült, és lehet hogy nem a lemegfelelőbb helyre írtam, de gondoltam itt el tudjátok mondani a tapasztalatokat a cuccról, mert nemhinném hogy akik a mistralos topikokban írkálnak azok majdnem mindegyikének lenne ilyen hangrendszere. Remélem érthetően fogalmaztam. -
OLE-3
tag
válasz
Protezis #164 üzenetére
Ilyen ideiglenes helyekre rakva csa hallgasd be oket. Fugg a szoba meretetol, hogy toled milyen tavol vannak stb. Nekem egy szeles asztal ket szelen vannak es ram neznek. Asztal alatt meg a morgó. Sztem igy nemrossz. Szvsz ha tul tavol rakod oket magadtol akkor a nagyon magas hangokrol lemaradsz.
-
Protezis
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes elhelyezni a hangszórókat, főleg a szatelitekre vagyok kíváncsi. Tehát milyen távol legyenek egymástól és a fejem síkjától feljebb/lejjebb legyenek -e? Mindez azért, mert az asztalon a monitor mellett vannak, és nem töltik be úgy istenigazából a teret
Kipróbáltam, és sokkal jobban szól, amikor a magasabban vannak, és nagyobb távolságra egymástól a szatelitek. No de mi az optimális?
-
OLE-3
tag
válasz
ssanyesz #161 üzenetére
Nekem ilyenem van, abszolut meg vagyok vele elegedve. Gyonyoruen szol. Viszont sajna nem panelhazba valo
Hangkartyan is le kell huzni a basszust, hogy ne jojjenek at naponta a szomszedok
Amugy - lehet, hogy csak a szobam miat - szerintem kicsit sok benne a mely. Egy bizonyos hangero utan elnyomja a szateliteket. (Persze allithato a tekeron) Remek cucc, ajanlom mindenkinek.
(szoktak 1 honapos postokra valaszolni?)
-
Protezis
őstag
válasz
ssanyesz #161 üzenetére
Azóta megjött a Z-2300.
Sajnos elég sok idő telt el a 2 hangcucc használata között, így elég nehéz véleményt mondanom. Nagyjából ugyanúgy szól, mint a Z-2200-as. Igazából közben elköltöztem, így megváltozott a szoba, a berendezés, tehát nem ugyanazok a körülmények.
A 2200-as szateliteihez képest designosabb, de sajnos nem fogadhatóak fel falra, nem úgy, mint a régebbi kiadás. Lényegében egy feltupírozott, újabb kiadás, melyben lehet (sőt biztos), hogy 1-2 dolog belül is változott, de inkább csak külsőleg csinosítottak rajta (bár nekem tetszett a 2200-as is).
Talán lehetnének nagyobb szatelitek, mivel az óriási mélynyomó hajlamos elnyomni őket (ez igaz a régebbi kiadásra is). Alapzajt kb 60-70%-tól lehet hallani, de ilyen hangerőn csak nagyon ritkán bömböltetem a cuccot. Kb ez az a hangerő, ahol jelgenerátorral megtaláltam a ruhásszekrény ajtójának, a konvektornak, ablaknak stb... frekvenciáját.
Azt szeretném valahol elérni, hogy a szateliteket valami magasabb helyre, és egymástól távolabb helyezzem el, hogy jobban betöltse a hang a szobámat (jelenleg a monitoromtól 20-20 cm-re vannak az asztalon)
Aki megteheti, vegye meg, a pc-s 2.1-ek közül ez az egyik legjobb rendszer.
Ezt megmondta már a tomshardware is [link] -
ssanyesz
csendes tag
nos? senkinek sincs tapasztalata erről a Z-2300-ről?
-
Protezis
őstag
Sajnos a logitech-hel van egy ''kis'' probléma, valószínűleg megy vissza garira.
Valamint kipróbáltam egy Creative MW 250D-t.
Sajnos igazat kell adjak DDL kollégának. Ez a creative ritka sz@r, már elnézést.
Kipróbáltam mind digitális, mind analóg összeköttetéssel.
- Az alapzaj óriási. Relatíve halk a gépem, lehet csak ezért tűnt fel, de nagyon zavart. Haver 15k-s 5.1-e halkabb.
Mod: hangkártyából kihúztam, akkor is maradt a zaj!
- A szatelitek pillekönnyűek, már mikor kisedtem a dobozból, már akkor rossz érzés fogott el.
- Sajnos igaz, a szatelitek khm...szóval van bőven jobb is (logitech)
- Mélynyomó: borda nincs, de a hang érdekel: Ugyancsak haver 5.1-ére emlékeztet: erölködik, meg dübög, de nem szól szépen egyenletesen, kiegyensúlyozottan. Ilyen tuc-tuc zenére biztos jó, nekem nem.
- Max hangerő: a logitech megmozgatta a szekrényen a sörösüvegeket, rezgett az ablaküveg, ez közelébe sem ért. Pedig elég rendesen fel volt tekerve... sajnso zavart a hangja, és itt nem a hangerőre gondolok
- ''táv''irányító: nagyon hülye megoldás, órákig nyomhatom, mire állítok a hangerőn... egy tekerős valami sokkal jobb.... logitech
- Számomra csúnya az egész
Kb ennyi. Úgy gondolom, sikerült kellőképpen lehúznom a Creative-ot, de azt hiszem, ezt megtehetem, mivel hallhattam mindkét rendszert.
Logitech negatívumai:
- nincs benne DAC, de mint halhattam, nem biztos, hogy jobb
- nekem elkezdett recsegni, mostmár elég hangosan csinálja, erősítőben szar valami... nem hiszem, hogy típushiba, vagyis remélem
Ja, és én mindvégig a Z-2200-as Logitechről beszéltem, valószínűleg a Z-2300 jobb!
[Szerkesztve] -
DDL
őstag
válasz
Protezis #157 üzenetére
1-2 ezresnél esetleg többe kerülhet a dolog. Nem sokkal de többe
Nem leszakadt alkatrészől beszélek. Akkor nagyobb lenne a baj.
Hol vetted? Van itt Szegeden egy-két bolt ahol megvehetted volna újonnan és nem kellene azzal tökölni, hogy a gart hogyan érvényesítsd.
Azt az MNC-s boltot nem ajánlom (meg úgy egy szervízt sem). Az a szervíz aki ennyiért megcsinálná az komolytalan.
Ha nem sűrgős és tudod nélkülözni (jó) pár napig akkor hozd el hozzám. De nem igérek máról-holnapra javítást, mert nyakig vagyok melóval.
Üdv: DDL -
Protezis
őstag
A kontakthibát értem, az tudomásom szerint nem túl drága javítani.
elkók a szarok : ez mit jelent, pontosabban körülményes, drága a javítása?
Zörögni nem zörög benne semmi, bár nem túl könnyű feladat megmozgatni a ládát. Csak azért néztem, mert postán kaptam, és sajnos nem igen bízok meg a postában.
Most érted min filózok? Ha megcsinálná valaki esetleg anyagköltséggel 1-2 ezerért, akkor megcsináltatom, és kész. Nem küldeném vissza, mert akkor vagy 2 hónap, mire megkapom az újat.
Próbálkozzak boltban? (van itt szegeden valami MNC-s bolt, elég frankó az egész, eléggé hozzáértőknek tűnnek.) Nyugodt szívvel otthagyhatom? Csakmert van pl 1-2 TV-szerelő, akik jobb esetben 10-szer annyit kérnek, mint amennyibe került az egész javítás, rossz esetben csak sejtik mi a hiba, és még több kárt tesznek a cumóban.
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Felvettem mikrofonnal: Bővebben: link
A háttérzaj a gyenge minőségű mikrofon miatt van. A hangerő teljesen le volt csavarva a hangcuccon. -
Protezis
őstag
Olyan, mint amikor a jack csatit hozzáérintem valami fémhez. Serceg egyet. Na ez is pont olyat csinál. Ne nem egyfolytában, hanem kis megszakításokkal, pár másodpercenként. Valamikor fél percig is csöndben van. És csak a bal csatorna kivezetése.
Upsz... most próbáltam ki a fülessel: bedugtam a ''távirányítóba''. Abban is hallatszódik a bal oldalában. Szóval ebből arra következtetek, hogy nem az RCA csatinál van gond, hanem az erősítő küld ilyen sercegő hangot. Jól gondolom? -
Protezis
őstag
Segítsen valaki!!
Az egyik kimenetre (a sárgára) kötött hangszóró egyre gyakrabban és egyre erősebben serceg. Teljesen levett hangerőnél is. És csak ez a kimenet csinálja, a másik hangszóró nem recseg, míg meg nem cserélem a csatlakozókat. Először hangkártyára tippeltem, hogy áthallatszik valami a gépben, de ha kihúzom a csatit akkor is csinálja. Szóval az egyik RCA csatival van probléma. Mi lehet a hiba? Egyszerű lehet a megoldás? Vagy postázzam vissza a feladónak, az vissza a boltba, és küldenek neki egy másikat, azt elküldi nekem.... stb?
Ha beviszem egy normális helyre, meg tudnák csinálni? Mennyibe kerülhet? Tudom, bele nem láttok, de talán egy hozzáértő rájön ebből a leírásból, mi lehet a hiba. -
DDL
őstag
válasz
Viktor77 #148 üzenetére
Na most ezt nem értem. Miért baj, ha vki kritikát mond egy cuccról? Nem pedig hanyattesik tőle? Ez miért fikázás?
Egyébként ez a cucc kifutó modell ezért ilyen ''olcsó''. És had legyen az a véleményem, hogy ez egy nem jó cucc. Az esetleg más kérdés, hogy ennyiért esetleg lehet sokkal rosszabbat kapni (hajaj de még milyen rosszat!). Nem vártam volna el a kis 10W-os triódás erősítő + MISSION 760i minőségét (otthoni PC-m ''hangrendszere''), de azt igen, hogy ne legyen rosszabb, mint a MIDILAND. Ami egykoron olcsóbb volt mint a Creative. De ez sajnos nem jött össze.
Üdv: DDL
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Na ez érdekes. A Z-2200 50% felett már hallható, alatta viszont nem. Megjegyzem, 50%-on csak fényes nappal indítok el zenét, nem szeretnék perpatvart a szomszédokkal.
A 2300-as viszont jobb, mint a 2200 nem?
Azt viszont én is elvárnám, hogy még 100%-on se legyen alapzaj. Most nem tudom, hogy a Live! csinálja ezt, vagy a hangcucc
Én is szoktam hasonlóan válaszolni, amikor kérnek tőlem pl rágót: Igen.... aztán néz értetlenül, én meg mondom, hogy igen, kérhet
mod: hm.... ha odahajolok a szatelitekhez, akkor valóban hallatszik még totál lenémítva is
[Szerkesztve] -
DDL
őstag
Nem túl pozitív hozzászólás következik.
A stori kezdete: tönkrement az eddigi PC-s hangrendszerem (Mdiland S2) és lusta voltam megjavítani, meg jó lett volna vmi újabbKb. 35k-t szántam rá. Meghallgattam sokk mindent, de brrrrr. Aztán láttam egy árlistában az M250D-t. Emlékeim szerint ez nem szól annyira rosszul (még akkor hallgattam amikor új termék volt), meg ''ezeknél'' csak jobban szólhat.
Megvettem hazavittem, kicsomagoltam és... Első csalódás: nincs hűtőborda (nem emlékeztem erre). Na gondoltam ennyit a 75W-os szubról. Második csalódás a cipőfűző vastagságú (vékonságú) hangszóróvezeték RCA dugókkal: hogy fog ezen átmenni a 30W-nyi 200Hz?? Mindegy összeraktam, bekapcsoltam és... két vödör vízzel mostak fel. Olyan rossz volt a hangja. Mondom sebaj várok amíg bejáródik hátha...?!
Most kb. 100-120 óra járódás után:
- magas nuku
- mély nuku csak egy iszonyatos felsőbass kiemelés úgy 100-150Hz környékén (magasra megy a szub!!), utána egy jó nagy luk és kb. 600Hz-től megint szól (szatelitek).
- A fentiek miatt kénytelen voltam játszani a hangszínszabályozóval. Sikerült is beállítani. Magas továbbra sem nagyon van. Pontosabban mennyisége van, csak magas frekvencia nincs. kb. 10kHz környékén vége és ráadásul cefetül torz. A mélyet totál lecsavartam. Mély az továbbra sincs, de legalább nem búg a felsőbass. Miután betömtem a reflexnyílást már felljebb lehetett tekerni a basst és mélyebbre is ment (kb. 55-60Hz-ig), de mivel nem tudott szellőzni az erősítő kb. 5 perc alatt felforrt az agyvize (hűtőborda hiány!). Ezért ezt a módszert el kellett vetnem.
- Az egyutas középhangszórós szateliteknek köszönhetően meglepően sok a részlet amit hallani lehet.
- Játékokon nem is igazán zavaró a tompasága, fedettsége. Na de zenén már piszkosul zavart. Előkaptam és bekötöttem a MIDILAND kétutas szatelitjeit és minő meglepetés: lett rengeteg magashang, Vissza is kellett venni belőle. Holott ennek sincs igazán magasa. Viszont most meg zavart, hogy eltünt a közepek részletessége. Mégis benthagytam mert mindenek ellenére emberibb a hangja
- rettentően (bár nem zavaró) zajos az elektronikája
- a digit bemenet nincs leválasztva galvanikusan és ráz!!
Rettentően bosszantott a dolog, hogy kidobtam 36k-t egy hagrendszerre amely gyakorlatilag hallgathatatlan számomra. Ezért szétkaptam és megberháltam az elektronikát és a keresztfrekit levittem 110Hz-re. Most már nem volt akkora búgás, gerjedés, de a eredeti szatelitek nem bírtak lemenni ilyen mélyre ezért megint elővettem a MIDILAND szatelitjeit. És lám-lám. Gondoltam egyet és kicseréltem a MIDILAND-ben (ebben van hely) a hangszórót VISATON FRS8-ra, a magasat kikötöttem és ezzel egy majdnem jó rendszert sikerült összehozni. Úgy kb. 150Hz-től, ami fötlött a szatok dolgoznak. De alatta még mindig gagyi. Ami mégis szép teljesítmény, ha figyelembe veszem a ''szub'' méreteit.
Összességében csalódás. Kénytelen leszek megcsinálni a MIDILAND-et
Még mielőtt megkérdezi vki. Au2-m van, de zenét cd-ről hallgattam nem PC-ről.
Üdv: DDL -
Protezis
őstag
Ha feljebb tekerem a felétől a távirányítót, akkor elég hangos zajt hallok. Folyamatosan zúg. Elképzelhető, hogy a Live! 5.1-nek ilyen nagy az alapzaja? Ha kihúzom a kártyából a csatlakozót, akkor kb felére csökken a zaj erőssége, de még mindig hallható.
Mit csináljak? Sajnos jobb hangkártyával nem tudom kipróbálni (van még egy CMI 8738-am is -
Protezis
őstag
Valami okból kifolyólag Z-2300 helyett Z-2200-at kaptam. Emlékeim szerint (mikor nézegettem a 2300-as tudását), nem sok különbség van a kettő között, de jó lenne ha ezt megerősítené valaki.
Bár nem a topik tárgya ez a rendszer, azért mégis leírok 1-2 dolgot, remélem nem gond!
Összesen 16 kg az egész! Gondolom ilyen csatlakozás, desiign nem érdekel titeket, meg lehet nézni neten millijó helyen.
Készülvén a a kis jövevény megérkezésére, beszereztem pár DTS hangtesztet (volt közöttük THX-es is)
A hangerő winben mind a master mind a wave olyan 60% körül volt. A kapott ''táv''irányítón a hangerő 50%-on volt, csakúgy, mint a basszus.
Megrázó élmény volt a találkozás, ezt szó szerint értem!
A tesztek nagyon szépen szóltak, a T-Rex közeledése eléggé élethű volt!
(bár ez utóbbi csak MP3 volt)
Sajnos kihajtani egyáltalán nem tudtam, már ezen a fentebb vázolt hangerőbeállítással is rezgett az üveg, csörögtek a sörösüvegek, mozogtak a tárgyak az asztalon (papír, számológép, toll)
Érdekes, hogy míg a közelében irtózatos nagy dübörgés és hangzavar van (jó értelemben), addig a másik szobában, csukott ajtó mellett alig hallatszódik, a konyhában pedig egyáltalán nem hallani semmit! Ezt nem igazán értem, mindenesetre nem rossz, legalább kevésbé zavarom a többi lakót!
Szóval én ajánlom, arra, hogy megéri -e az árát, nem tudom, nem sok összehasonlítási alapom van (bár hallgattam már haver 400W-os mélynyomóját, a nadrág mozgott rajtam elég rendesen)
Aki esetleg tudja, mi a különbség a Z-2200 és a Z-2300 között, legyenszíves leírni ide, nagyon megköszönném!
Ha még lenne kérdése valakinek, nyugodtan tegye fel, megpróbálok válaszolni.
Protezis -
Protezis
őstag
válasz
Stalker-2572 #135 üzenetére
A topikban nagyrészt a Creative-ról van szó, a Logitechről pedig 1-2 napon belül tudok véleményt mondani. (már postán van
)
Teszteket magyarul nem nagyon találtam, a tomshardware-n viszont van róla egy cikk.
Nagyjából olyanokat olvastam, hogy hiperszuperjó, negatívumként ha - jól értettem - a fix hosszúságú kábeleket említették csak. (ezt már nem tudom hol olvastam)
Türelem, 1-2 nap, és már írom is a tapasztalatokat (nem bírom kivárniiiii)
-
Stalker-2572
veterán
Engem is érdekelne, hogy melyiket érdemes venni, mert eddig csak ezekről a 2.1-es hangfalszettekről hallottam igazán jót. Mennyi az egyik mennyia másik?? Elsősorba zenhallgatásra kéne (nem akarom bömböltetni) és filmnézéshez, játékhoz valami 5.1-es fülest tervezek, ha tud valaki jót szóljon!!
-
Nimda
addikt
Nos az egy hónap eltelt...
Van valakinek tapasztalata a Logitech Z-2300-ról? -
AMD Power
titán
ok! Majd írd le mitt tapasztaltál vele kapcsolatba! Azért összedobnám szívesen mind ketött!
-
Protezis
őstag
Hangfalat megrendeltem, kb 1 hónap múlva le is írom a véleményemet róla!
Addig is türelem!
Mod: Ja, Logitechet kértem!
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
Harrylles #126 üzenetére
Érdekes nekem nem zúg! És azt ne felejcsd ell ha zúg azt ki cserélik! Arról nem is beszélve , hogy paparon a Creative erősebb! Bár ez is nagyon jó!
A távirányítóján meg csak mélyet lehet ,külön állítani és nem is ledes a távírányitója!
Ja és igen a SEB pedig nem talpas , és álítólag a talpas jobban szól!
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
válasz
Protezis #122 üzenetére
Mai nap folyamán el kéne döntenem, kell -e ez a rendszer. Szóval valaki írjon már valami véleményt. Jó ez? Vagy van olyan hangfal, ami talán minimálisan rosszabb, de sokkal olcsóbb? Ergo sokkal-sokkal jobb az ár/teljesítmény aránya, és ebben a kategóriában van. Előre is THX!
-
Protezis
őstag
Van valakinek a címben említett Logitech rendszere? Érdekelne 1-2 szubjektív vélemény. Fontos lenne minél hamarabb.
-
Baboon
senior tag
Nos hát én nem akarok vitázni de nagyon elkanyarodott a témától a fórumozás.Nem az a kérdés hogy kinek milyen hangkarija van, milyen kell hozzá és hogy sistereg-e (igaz ezt sok helyen olvastam és lehet emiatt nem fogok ilyet venni hanem inkább a logitechet vagy altec MX5021-et) hanem hogy melyik a jobb és miért.Szóval tök jó lenne ha vki ilyen véleménnyel is előrukkolna
[Szerkesztve] -
kew
senior tag
nah, már dübörög az uj, nem recseg, nem sistereg, jo minden
még a doboza is nehezebbnek tünt ;)) -
kew
senior tag
válasz
AMD Power #104 üzenetére
irj a creativenak és dugjátok össze a fejeteket ezügyben
deha ezentúl márcsak ugy fog zúgni a hangcucc, hogyha bevan dugva a hangkariba, akkor viszon viszem vissza aztis, tesztekkel alátámasztva...
hogyfognak nekem örülni ;) nade reméljük új hangfalakkal már jolesz-széplesz minden, és zenélhetek vele rendesen -
AMD Power
titán
Tudjátok mi lenne a jó!?? Ha kiadnának egy új Mega illetve GigaWorks családott!
Új fejlesztés, erősebb jobb.... Mert ez a mostani már elég ''öreg'' Szerintem! Nagyon jó , de nem mai fejlesztés!
-
kew
senior tag
válasz
AMD Power #101 üzenetére
nah kicserélik egy vadiujra a hangfalat, náluk is sistergett
jövőhéten megyek érte. remélem azmár jólesz...
öö megnézem holvan
na mikor végzett, test results ablak, és ottvan baloldalt alul 4 gomb, nyomd meg a 3-at.
amugy ha nemjo eredmények jönnek ki, akkor lehet a kártyát is cseréltetni ez alapján?
surround mixerbe recordban mitkell állítani a tesztnél? több féle állásban többféle eredmény születik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged