- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Billentyűzet gondom van
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Melyik a jobb végül is? Z-2300 vagy a 250D? Én a 250D-t 3 éve nyúzom. Nem egy mai darab de imádom. Bár mér gondolkoztam rajta ,hogy lecserélem mielőtt megadja magát 1x.
-
AMD Power
titán
ok! Majd írd le mitt tapasztaltál vele kapcsolatba! Azért összedobnám szívesen mind ketött!
-
AMD Power
titán
válasz
Harrylles #126 üzenetére
Érdekes nekem nem zúg! És azt ne felejcsd ell ha zúg azt ki cserélik! Arról nem is beszélve , hogy paparon a Creative erősebb! Bár ez is nagyon jó!
A távirányítóján meg csak mélyet lehet ,külön állítani és nem is ledes a távírányitója!
Ja és igen a SEB pedig nem talpas , és álítólag a talpas jobban szól!
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Tudjátok mi lenne a jó!?? Ha kiadnának egy új Mega illetve GigaWorks családott!
Új fejlesztés, erősebb jobb.... Mert ez a mostani már elég ''öreg'' Szerintem! Nagyon jó , de nem mai fejlesztés!
-
AMD Power
titán
RightMark 5,4
Sound Blaster Live! 24-bit
RightMark Audio Analyzer test
Testing chain: External loopback (line-out - line-in)
Sampling mode: 24-bit, 44 kHz
Frequency response (from 40 Hz to 15 kHz), dB: +3.78, -17.60
Noise level, dB (A): -99.8
Dynamic range, dB (A):99.8
THD, %: 0.0015
IMD, %: 0.020
Stereo crosstalk, dB: -32.0
Ez most jó vagy rossz??? -
AMD Power
titán
RightMark 5,2
Megadom az értékeket és kérem mondjatok rá valamit!
Sampling mode: 16-bit , 44 Khz
Frequency response , dB: +3,78, -17,61
Noise level , dBA : -105.1
Dynamic Range , dBA: 95,3
THD , %: 0,0018
Intermodulation: 0,020
Stereo crosstalk , dB: -29,7
Ez jó vagy rossz? -
AMD Power
titán
Tud valaki jó hangfall illetve hangkártya tesztelő progikat??? Előre is köszönöm!
-
AMD Power
titán
Változott valamit a hangfall sistergése?
-
AMD Power
titán
A Creative klub-ba én is olvastam ezt sistergős problémát! És ha jól emlékszek van akinek úgy is sistereg ,hogy dekódere van!!!???
-
AMD Power
titán
De valóban van ilyen ''bejárató idő'' komolyan mondom egyre jobban szól , nagyon szép és erős benne a mély! Valóban van alapja ennek a pár órás hallgatásnak!
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
digital ouotpot only van pipa , Bass Boost nincs bekapcsolva , 2/2.1-be van Equalezer kikapcsolva..... más nincsen!
-
AMD Power
titán
Mindenhol tök csönd , kajakon fent van a hangerő és annyira minimális , hogy csak akkor a pici sistergést hallom ha oda rakom a fülem a Satelit mellé!
Jól bevna neked lóve minden szoftveres baromság? Nekem csak a EAX HD-be van egy olan belőve ,hogy CMSS 3D Stereo Surround 0% , de azon kívül minden ki van kapcsolva! -
AMD Power
titán
Ezt érdemes lenne szerintem neekd is megnézzned!)
http://www.tomshardware.hu/video/02q4/021106/audigy2-03.html -
AMD Power
titán
DAC:
Ez a nyolccsatornás DAC (Digital-Analog Converter) teszi lehetõvé a 6.1-es és 24-bit/ 192 kHz-es DVD Audio hang lejátszását.
Ha egyszer a Creative Labs elszánja magát a 24 bit támogatására, nem végeznek félmunkát. A CS4382 révén az Audigy 2 képessé válik a 24-bit/ 192 kHz-es hang lejátszására, sõt a nyolccsatornás hangokkal is megbirkózik (5.1 DVD Audio). Ráadásul a CS4382 az SACD-készítésnél használatos Direct Stream Digital (DSD) technológiával is kompatibilis.
További új alkatrész az Audigy 1-hez képest a Sigmatel STAC9721. Ez egy AC97 codec ami kizárólag a belsõ bemeneteket hivatott kezelni, hisz ezeknek elég a 48 kHz. A Sigmatel chip tulajdonképpen egy belsõ DAC-ként mûködik és a digitális-analóg konverzió során leggyakrabban használt technológiát – a delta szigma technológiát – használja. Az általa elérhetõ jel/zaj arány a gyári érték szerint 95 dB, s DAC-ja, illetve ADC-je (analog-digital converter) a következp csatlakozókat szolgálja ki: 4 sztereó bemenet, 2 monó bemenet, 2 sztereó és egy monó kimenet. -
AMD Power
titán
Ja igen a DAC az mi?
-
AMD Power
titán
Azért így mhogy kezd bejáratódni a gép nagyon keményen szól!
Rezegnek az üvegek!
A bejárati ajtóba rezeg a heveder!
Most úgy állítottam be, hogy a ''luk'' felém van, a Sub pont az asztal alatt így viszont nagyon kemény!
Creative Power!
Neked milyen hangkari is van benne? -
AMD Power
titán
Te hogy helyzted ell a Sub-ot? A levegő kiömlő rész feléd helyetkedik ell? Nekem most balra felém nézz a kiömlő de nagyon lent szól így mély!?
-
AMD Power
titán
Tudom ,hogy buta kérdés de ez DAC ez mi?
-
AMD Power
titán
Hirtelen én is kicsit meglepődtem , szóval talán én is kicsit többet vártam ,de kezdek hozzászokni! De azért ha egy komoly hangfall tesztelő progival megnézzed illetve van ilyen Subwoofer mp3 ami teszteli a mély-t ott azért elő jön az erő belöle!
-
AMD Power
titán
Vettem hozzá ma egy SB Live 24Bit 7.1 Digitalt! És nagyon szépen szól vele! A SB Live 5.1 Digital is jó volt de abba már nagyon régi a chip (97-s) fejlesztés , de ez amostani 2003-s fejlesztés....! Nagyon jó , szépen szól jó az összhang Creative , Creative................
-
AMD Power
titán
Creative mw 250d vettem , egy Sound Blaster Live 7.1 Digital fogja hajtani!
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Vettem ma egy ilyet , lenne olyan kérdésem ,hogy ennek is van olyan ,hogy egy pár nap kell neki míg úgy igazán ''beindul'' vagy lehet neki addni a hangerőt vagy ilyen csak a HIFI-nél van? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged