Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen egeret válasszak?
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
Aktív témák
-
DuRieN
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes probléma merült fel, miuátn kilett cserélve az alaplapom. Tehát fellett téve az Xp frissen, aztán szép sorban következtek a chipset, vga stb driver. Aztán a végére eljutottam a hangkártya driveréhez. Aztán amikor az installra kattintottam else akartam hinni amit kiírt hibaüzenetként: ''Setup could not detect any Sound Blaster Audigy 2 ZS on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup program.''
Ez teljes újdonsággal ért. Mert ha kiszedem a kártyát majd viszsa akkor az XP kiírja hogy új hardver blablabla és az eszközkezelőben is látszik. Tehát érthetetlen az egész számomra. Már letiltottam a BIOSban az alaplap hangkártyáját is ... hátha, de sajnos nem.
Erre a problémára várnék haználható megoldásokat.
Köszi
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest