Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Egyetértek az előttem szólóval, a topicot zárom.
-
KrAt
veterán
Hello
Látom még új vagy, így segítek picit
Keresőt találsz jobbra fenn, azt tudod témánkénti keresésre is használni, (fórumtémákban) és tudod egy topicon belül is használni (fórumtémában)
Énis ott találtam meg a következő topicot: [link]
Ez egy régi topic, soksok infóval, még most is pörög rendesen
Ide tedd fel a kérdésed, nem kell új topicot nyitni nekiAkkor elveszne a sok topicban a sok infó
Üdv: Atesz -
DuRieN
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes probléma merült fel, miuátn kilett cserélve az alaplapom. Tehát fellett téve az Xp frissen, aztán szép sorban következtek a chipset, vga stb driver. Aztán a végére eljutottam a hangkártya driveréhez. Aztán amikor az installra kattintottam else akartam hinni amit kiírt hibaüzenetként: ''Setup could not detect any Sound Blaster Audigy 2 ZS on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup program.''
Ez teljes újdonsággal ért. Mert ha kiszedem a kártyát majd viszsa akkor az XP kiírja hogy új hardver blablabla és az eszközkezelőben is látszik. Tehát érthetetlen az egész számomra. Már letiltottam a BIOSban az alaplap hangkártyáját is ... hátha, de sajnos nem.
Erre a problémára várnék haználható megoldásokat.
Köszi
Aktív témák
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Wise (ex-TransferWise)
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest