Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Egyetértek az előttem szólóval, a topicot zárom.
-
KrAt
veterán
Hello
Látom még új vagy, így segítek picit 
Keresőt találsz jobbra fenn, azt tudod témánkénti keresésre is használni, (fórumtémákban) és tudod egy topicon belül is használni (fórumtémában)
Énis ott találtam meg a következő topicot: [link]
Ez egy régi topic, soksok infóval, még most is pörög rendesen
Ide tedd fel a kérdésed, nem kell új topicot nyitni neki
Akkor elveszne a sok topicban a sok infó 
Üdv: Atesz -
DuRieN
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes probléma merült fel, miuátn kilett cserélve az alaplapom. Tehát fellett téve az Xp frissen, aztán szép sorban következtek a chipset, vga stb driver. Aztán a végére eljutottam a hangkártya driveréhez. Aztán amikor az installra kattintottam else akartam hinni amit kiírt hibaüzenetként: ''Setup could not detect any Sound Blaster Audigy 2 ZS on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup program.''
Ez teljes újdonsággal ért. Mert ha kiszedem a kártyát majd viszsa akkor az XP kiírja hogy új hardver blablabla és az eszközkezelőben is látszik. Tehát érthetetlen az egész számomra. Már letiltottam a BIOSban az alaplap hangkártyáját is ... hátha, de sajnos nem.
Erre a problémára várnék haználható megoldásokat.
Köszi
Aktív témák
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , midnight blue
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Látom még új vagy, így segítek picit