Hirdetés
Aktív témák
-
cettlee
őstag
válasz
westlake
üzenetére
köszi. még vmi, kicsit off de hátha van ötletetek.
néha a gép bekapcsolásakor a vinyo nem pörög fel.( zsir uj seagate)
már átdugdostam másik csatiba, de akkor is elöfordul.mondjuk kb naponta 1szer kapcsoln be a gépet és ha nem pörögne fel a vinyo akkor 1 táp kikapcs bekapcs megoldj a dolgot mindig. amugy amikor dvd meghajto is csatlakoztatva van azzal is elöfordul hogy nyekereg bekapcsoláskor, mer nem kapja normálisan az áramot.(eddig azt hittem hogy emiatt nem indul a vinyo se) de most kiszedtem a dvd lejátszot és ma igyse indult a vinyo szoval más gáz van.menet közbe minden oké még egyszer sem ált le a vincsi meg semmi.
a táp 420 wattos aktiv pfc-s csiftek(dupla venntis)
az alaplapra mind3 fan connektorva rávan dugva 1-1-1 fordulatszabáályzots venti.
amugy amikor az 1ik fordulatszabályzos ventit nem az alaplapra dugtam,hanem átalakitoval a tápkábelre, akkorse nyekkent a gép
Aktív témák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Sorozatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest