Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico
tag
válasz
Utilitas
üzenetére
Na igen, de nem biztos, hofy ez a hőmérséklet ugyanaz amit az progid is kiír... Nekem írt már 45 fokot és a vinyó oldalát nem lehetett megérinteni mert égetett...
Most 30alatt vannak vmivel, mert hűtöm mindet, de érzésre melegebb még a fémburkolat is, de legalább nem éget... 
Szóval a hűtés nem árt neki... sőt szerintem kell is egy kevésbé szellőző házban... -
Mz/ts250@300
tag
válasz
Utilitas
üzenetére
A procid jól birja a meleget,nekem is volt egy ilyen
Sok játék ,konvert 66-70fok sose volt gond.(hacsak aznem,hogy leakadt a vilanyóra)
Érdekes az Intel valoban 64 fokot ad meg max hömérsékletnek,azonban a 840esnek már 69C ami lényegében ugyan ez a proci csak magasabb órajelen.
Amugy szerintem sem ajánlatos a vinyót 40c fok felett használni,nekem is forrt meg ,azota hütöm ökett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most 30alatt vannak vmivel, mert hűtöm mindet, de érzésre melegebb még a fémburkolat is, de legalább nem éget...