Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbeni91
tag
semmi gond az ékezetek miatt! el tudom olvasni.
am nem pontozok! rendesen elkenem! és zsírtalanítom!! Mindig úgy csinálom!! Most voltam boltba, ilyen 4kábeles ventillátort nem kaptam.mivel az IBM-nek ez egy speciális csatlakozója!!.. pff.. :@...
A legrosszabb hír az h a procit nem tudom állítani! nem engedi!! nem tudom kisebbre venni!Maxon fut! sajnos! Hűtőbordás sem kaptam nagyobbat! mert mindegyiknek túl kicsi az átvevő felülete!! :S pedig lettek volna szépek! úgy majd neten veszek ha lesz több pénzem! :S :S mert ott vannak megfelelőek is! A fordulatszámmal nem tudok mit csinálni! most írok a szervíznek ahol vettem a gépet számlára! és garanciális!! ( Marseus! ).................... többet már nem tudok... :S :S
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- GTA V
- Óvodások homokozója
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest