Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Keskenyebb házba keresel hűtőt? Lehet, hogy megtaláltad
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
1,3v-ot gondoltam, hogy ilyen gond lehet. Hát próbálj biosban kicsit többet beállítani, úgyis droppol valamennyit (max nagyon figyelsz, és jó pillanatban nyomsz print screent. tehát 1,34-1,36 között jó.
).Everest verzió úgy tudom mindegy, az azért kell, (érzékelő ablak) hogy a proci feszt ott is látni lehessen, tehát cpu-z és everest ugyanazt a feszt kellene, hogy mutassa.
Cpuz-ból utoljára az 1.53-as volt elfogadott (de azóta már megjelent z 1.54, én kénytelen vagyok ezt használni, mert csak ez az új ír ki normálisan minden adatot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).